Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #118

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #118
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün, aşk hayatınızla ilgili konularda farklı duyguların etkisi altında olabilirsiniz. Bir yandan tutarlı ve dengeli ilişkiler yaşayarak kendinizi herkese beğendirme çabanız, diğer yandan yaşamakta olduğunuz ilişkiye fazlasıyla sahip oluşunuz arasında gidip gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz insana kimi anlarda sahiplenici bir şekilde davranırken, kimi anlarda ise, üzerinizde baskısı varmışçasına uzak durabilirsiniz. Fakat bu duygularınız bugün çok zorlu olaylara sebep olmadan sadece içsel olarak hissedilecek ve bitecektir.

Çocuk sahibi olan burç mensupları da aynı şekilde, bir yandan disiplin altında annelik babalık yapmak isterken, bir yandan özgür yaşamaları gerektiğini düşünebilirler. Sorumluluk duygusu bugün sizde gerginlik yaratacağı için, yükleneceğinizden fazlasını üstlenmemenizi öneriyorum. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu konuda daha fazla düşünmek gereği duyabilirler. Bir yandan tüm yaşamlarını değiştirmek zorunda kalacak olmaları, bir yandan aşırı çocuk istekleri arasında bocalayabilirler. Bugünün enerjileri altında çok ciddi kararlar vermemenizi öneriyorum. Tüm burçlar gibi siz de, zihinsel açıdan gerilim, kırgınlık, hassasiyet dolu tavırlar gösterebilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.