Arama

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
24 Nisan 2006       Mesaj #568
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sadi_yenice adlı kullanıcıdan alıntı

İyi akşamlar arkadaşlar,
benim klasörlerle ilgili bir sorunum var müzikcd'sinden kopyaladığım klasörü bir türlü silemiyorum içindekiler silinde klasör boyutu 0 ama yinede hata msj veriyor. ayrıca özelliklerine baktığım da sürekli salt okunur gözüküyor düzelttikten sonra yine otomatik salt okunur oluyor.

" surgun... silinemiyor. Belirtilen dosya bulunamıyor. Doğru yol ve dosya adı belirtilmesini sağlayın." hata uyarısını veriyor.

Bir başka sorunda geri dönüşüme gönderdiğim bir başka klasörde geridönüşümden silinemiyor.
yine aynı hatayı veriyor.

Şimdiden teşekkürler..

Tekrar merhaba herkese..
arkadaşlar günlerdir arıyorum neti alt üst ettim ama bir türlü yeterli bilgi elde edemedim. Web tasarımında kullanılan ASP yle ilgili Gecikme Bildirme Sayfası ve Form değerlerini yakalama konularında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
tşkler..

Üst sorun için güvenli kipten pcyi başlatıp sorunu çözebilirsin.

Diğer soruda Asp ile ilgili destek veren onlarca site ve bu sitelerin forum sayfaları var bir kaç gez girmiştim kısa sürede sorularına kodlarla yardımcı oluyorlar.

Alıntı
evsiz1 adlı kullanıcıdan alıntı

selam sorum baya uzmanlarin cevaplandirmasi gereken soru galiba cunku kac gundur gozum yollarda kaldi cevap yazacaklar bana yardimci olacaklar diye bekliyorum umarim yardimci olursaniz beni sevindirirsiniz. Leptopumda (Medion) ben uzun ara oyun oynamamisdim, ve iki gun once oyun oynamak icin oyun aldim, ama oyunu bes dakka oynadiktan sonra pc kendin kapaliyordu. Bu bir kac kez oldu, bende windows´u yeniden yuklemeye karar verdim. Windows´u yeklerden bir hata cikti. Birden kendini kapati computer ve bir kac deneme yaptim aynisini yapti. Son denememde kapanmadan once bir hata verdi ve diskdump.exe de hata var dedi, kendiliginde kapandi. Bu sorunumu nasil cozebilirim yardimci olurmusunuz. Su anda window´u da yukleyemiyorum.

Laptopu alıyosun bi bilgisayar tamircisine götürüyosun(garantisi varsa garantiye yollayabilirsin) onlarda sorunu çözüp ücreti söylüyorlar. Bu senin için en güzeli.

Diğer seçeneğimizde işletim sistemi cdsini pcne takıp laptopu bilgisayar desteği ile başlatmanı ve bu şekilde çözüme ulaşabileceğini önerebilirim. Eğer sorunun sıkça nükseden birşeyse donanımsal hatada olabilir.

Kolay gelsin
Son düzenleyen I3uz_KaLpLi; 24 Nisan 2006 11:40 Sebep: ..