avastla sorunum yok o iyi çalışıyo sorun sanırım penim pc den mail atılıyor ve avast sayesinde farkettim internet posta denetleyicisi görev çubuğunda belirmese farketmezdim erişimde koruma denetimini açtım internet posta denetleyicisinin üstüne geldiğimde sağ tarafta son taranan yazıyo ve habire çoğalıyo garip garip adreslere bilmediğim bir mail adresiyle mail atıyo sürekli sorun bu arkadaşlar bu nasıl bi virüs anlamadım
ayrıca poker yazılımı ile ilgili olarak yazılımda sorun yok çalışıyo benim sizden istediğim aynı pcde iki hızlı kullanıcı oturumu açıp iki oturumdada bu programı çalıştırmak istiyorum eskiden oluyodu ama 1 ay önce yazılımı yenilemişler birinci hızlı kullanıcıda poker yazılımını çalıştırdığımda ikinci hızlı kullanıcı oturumunda hata veriyo zaten bu pc de bu program çalışıyor yazıyor yazılımı yenilediklerinde bişey yapmışlar bunu çözemedim bir dosyamı silmem gerekiyor onu bulamadım şimdiden teşekkürler
Alıntı
Angelic_Girl adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar bittorrent ile film indirdim ama dvd şeklinde indirmişim sonradan fark ettim, Türkçe altyazısı yok, normalde alt yazıyı ayrı indirip BS player a sürükleyince o şekilde izleyebiliyodm ama bu sefer dvd de bunu yapamıyorm
dvd doğru düzgün ne orda ne winampta ne media player classic te açılıyo, sadece media playerda açmayı başardım, ama bu sefer de Türkçe altyazı seçeneği olmadığı için izleyemiyorm, oraya nasl Türkçe alt yazı yükleyebilirim ??
yardımcı olursanız tam süper olcak, şimdiden çok sağolun 
total video conventer ile filmin formatını deyiştir pek anlamam ama altyazıyıda sonradan eklersin inş doğru bişey yazmışımdır kolay gelsin