Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #2475
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Angelic_Girl adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bittorrent ile film indirdim ama dvd şeklinde indirmişim sonradan fark ettim, Türkçe altyazısı yok, normalde alt yazıyı ayrı indirip BS player a sürükleyince o şekilde izleyebiliyodm ama bu sefer dvd de bunu yapamıyorm Msn Confused dvd doğru düzgün ne orda ne winampta ne media player classic te açılıyo, sadece media playerda açmayı başardım, ama bu sefer de Türkçe altyazı seçeneği olmadığı için izleyemiyorm, oraya nasl Türkçe alt yazı yükleyebilirim ??

yardımcı olursanız tam süper olcak, şimdiden çok sağolun Msn Happy

DVD ye altyazı eklemek çok zahmetli ve çok uğraştırıcı bir iştir. Yine de bu şekliyle ekleme yapmak için gerekli dökümanlar bulunmaktadır. Ancak önerim her zaman dvd yi .avi uzantısına çevirmek ve böylece FPS (saniyedeki kare sayısı; 23.976 çoğunlukla bu kullanılır, 25, 29.97) sine göre alt yazısını bulup filmle aynı isimde olmasını sağlamak (başka isimde olabilir fps si tutarlı olursa kendinizde değiştirip aynı isimde olmasını sağlayabilirsiniz).

Alıntı
peace19 adlı kullanıcıdan alıntı

avastla sorunum yok o iyi çalışıyo sorun sanırım penim pc den mail atılıyor ve avast sayesinde farkettim internet posta denetleyicisi görev çubuğunda belirmese farketmezdim erişimde koruma denetimini açtım internet posta denetleyicisinin üstüne geldiğimde sağ tarafta son taranan yazıyo ve habire çoğalıyo garip garip adreslere bilmediğim bir mail adresiyle mail atıyo sürekli sorun bu arkadaşlar bu nasıl bi virüs anlamadım

ayrıca poker yazılımı ile ilgili olarak yazılımda sorun yok çalışıyo benim sizden istediğim aynı pcde iki hızlı kullanıcı oturumu açıp iki oturumdada bu programı çalıştırmak istiyorum eskiden oluyodu ama 1 ay önce yazılımı yenilemişler birinci hızlı kullanıcıda poker yazılımını çalıştırdığımda ikinci hızlı kullanıcı oturumunda hata veriyo zaten bu pc de bu program çalışıyor yazıyor yazılımı yenilediklerinde bişey yapmışlar bunu çözemedim bir dosyamı silmem gerekiyor onu bulamadım şimdiden teşekkürler

Bilgisayarınızda trojan olabilir ve bunun sayesinde de mail gönderimi sağlanıyordur büyük ihtimalle. Bilgisayarı güvenli kipte açın. Avast ile taratmaya başlayın. Eğer herhangi bir zararlı bulamazsa başka bir güvenlik programıyla tarattırmalısınız.

Alıntı
firstlady adlı kullanıcıdan alıntı

sorunum var internet explorer sayfası açıyorum daha sonra adres çubuğundan farklı bir adres açmayı deneyince bir sayfa daha açılıyor ve ikiside kilitleniyor.tek sayfa üzerinde çalışmam gerekiyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirimMsn Happy

Sisteme spy veya trojan girmiş olabilir. Internet explorer a kurmuş olduğunuz eklenti site tarafından kullanıyor olabilir. Misal FlashGet programı herhangi bir sitede gezinti yaparken yok yere hata verip kapattırabiliyor sayfaları.

PopUp olarak ikinci bir sayfa çıkıyorsa;
1 - Sitenin özelliğinden dolayı açılıyordur,
2 - Spy veya trojan bulaşmıştır.