Arama


torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #2487
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar, bilgisayarımın denetim masasında güvenlik yada güvenlik merkezi gibi bi seçenek yok. iş yerimde denetim masasına baktığım zaman güvenlik merkezini görebiliyorum ama kendi bilgisayarımdakinde yok. güvenlik duvarına bakamıyorum bu yüzden. nasıl ulaşabilirim güvenlik merkezine??



Ağ komşularından ilgili yer açılabilir. Masaüstü simgesi veya denetim masasında bulunmaktadır. Ağ komşularımı açtığınızda sol bölümde Windows Güvenlik Duvarı nı açmanız için link yer alır. Eğer hala açılmıyorsa Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler > Windows Güvenlik Duvarı ve Internet Bağlantı Paylaşımı hizmetinin otomatik olup olmadığına bakın. Otomatik değilse bu duruma çevirin ve sistemi yeniden başlatın.

Ayrıca çevirmeli bağlantı (USB Modem aracılığıyla bağlantı) kullanıyorsanız. Yine ağ komşularımdan, ağ bağlantılarını görüntüle linkinden gelerek ilgili USB Modem in bağlantısına sağ tıklayarak özellikleri seçin ve açılan pencerede güvenlik sekmesine geldiğinizde Güvenlik Duvarını aç gibi bir buton yer alır. Buna basarak güvenlik duvarı penceresini açabilirsiniz

Güvenlik Merkezinde de sorun var ise yine denetim masası > Yönetimsel araçlar > hizmetler ve burada yer alan güvenlik merkezi hizmetinin otomatik olup olmadığını kontrol edin. Değilse otomatiğe çevirin