Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #58

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2006       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İranlı seksi manken Elnaz ile Semra Kaynana canlı yayında neden kapıştı? Müge Anlı kamera arkasında yaşananları yazdı.. elnaz59Bir süredir gazeteci Şenay Düdek ile Kanal D ekranlarında "Dobra Dobra" programını yapan Müge Anlı, kamera arkasında olan bitenleri derleyip okurlarına anlattı. İşte ilginç anekdotlar...

Kamera arkasında neler oluyor?
Müge Anlı yazıyor

Kamera arkasında, yani televizyon stüdyolarının ekrana yansımayan yüzünde çok daha renkli olaylar yaşanır aslmda. Stüdyoların ışıkları yanıp da stüdyo şefinin "yayındayız" sözü duyulunca ister istemez herkes kendine çeki düzen verir, sözlerine dikkat eder. Özellikle canlı yayınlarda gerginlik daha da artar. Kolay değil, telafisi olmayan dakikalar başlanıştır.

Canlı yayının gerginliği reklam aralarında yerini müthiş bir rahatlamaya bırakır ve sizlerin izleyemediği o reklam aralarında neler olur neler?

Sevgili meslektaşım Şenay Düdek ile hazırladığımız Dobra Dobra programı dolu dizgin devam ediyor. 4 haftadır her sabah bir çok şey yaşıyoruz. Bir kısmına ekran başında şahit oluyorsunuz. Ama öyle anlar var ki keşke sizler de yanımızda olsanız.

Aslında biz bazı reklam aralarını kaydediyoruz ve zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Bu yüzden o anları şimdi anlatıp, büyüsünü bozmak istemiyorum. Ama bugün son bir hafta içinde Kanal D stüdyolarında yaşananlardan birkaç şeyi aktarmadan edemeyeceğim.

İzleyenleriniz bilir, Murat Taşdemir'in canlı yayında Banu Alkan'ı tokatlamasının ardından ikilinin ilişkisi yaklaşık iki haftadır Seda Sayan'ın programında ekrana geliyor. Taşdemir, "Banu gelinliğini giysin, gelsin elimi öpsün onu affederim" deyince program yapımcılan gelinlik siparişi vermekte gecikmedi. Gelinlik ertesi sabah hazırdı. Tamam dedim bugün Afrodit gelinlik de giyecek. Ama olmadı... Yayın sırasında gelinlik Banu Alkariın değil bir mankenin üzerindeydi. Banu Hanım'ın gelinlik giymeyişinin bilinçli bir tercih olduğunu sananlar yanıldı. Evet gelinliği giymemişti çünkü her daim 90-60-90 vücut ölçülerinde olduğunu söyleyen Banu Hanım için gelen gelinlik 40 bedendi. Afrodit makyaj odasında gelinliğin içine girmeye çalıştı ama imkan yoktu tabii... Neyse o günkü yayın cansız bir mankenle geçiştirildi. Bir ertesi gün gelinliğin yenisi geldi. Bu kez gelinlik 46 bedendi. Banu Hanım yine denedi ama maalesef 46 beden gelinlik de üzerine olmadı. Ve bu gelişmeler üzerine öğrendik ki Banu Hanım'ın beden ölçüsü meğer 48'miş. Artık bu beden hangi ölçülere denk geliyor siz hesaplayın.


***
Bir gece kulübünde kurşunlandıktan sonra evine kapanan Cengiz İmren suskunluğunu ilk kez Dobra Dobra'da bozacaktı. Dikişlerinin alındığı günün ertesi için sözleştik. Ulaştırmada görevli bir şoför Tarabya'daki evinden saat 07.00'de alacaktı İmren'i... Saat 08.00 oldu ortada yoklar, 09.00 oldu yayın başladı hala yoklar. Bu arada programımızın yapımcıları Reyhan ve Kübra telaş içinde şoföre telefon üzerine telefon açıyor. Meğer evin adresi bir türlü bulunamamış. Şoförümüz de bakmış yayın başladı başlayacak Tarabya'daki karakola gidip adresi sormuş. Sağolsunlar bir ekip otosu yardımcı olmuş, kapının önüne kadar götürmüş. Buraya kadar her şey normal görünüyor ama işin Cengiz İmren tarafına bakalım bir de... Sabahın bir vakti elinde koltuk değnekleri kapıda bekliyor. Gelen giden yok. Ve bir süre sonra kapısına bir polis otosu geliyor. İmren'i almış bir telaş. Canlı yayına gitmek için hazırlanırken 'bir problem mi oldu' diye düşünmeden edememiş tabii...Cengiz olayı anlatırken gülüyordu ama bir kaç yıldır yaşadıkları göz önüne alınırsa epey terlediği belliydi.

***
Kanal D stüdyolarına bir muhabir görevlendirsek başka haber aramaya gerek yok aslında. Ve iste yine programımızda başlayan bir başka polemiğin taraflarından Adnan Şenses konuğumuz. Şenses'le sohbetimiz yayın sonrasında da devam ediyor. Bu sırada kanala Yılmaz Morgül geliyor. Meğer Sibel Turnagöl'ün programına katılacakmış. Şenses'in Morgül'le yüzyüze gelmeye hiç niyeti yokken tesadüfen yan yana konuk odalarına düşüyorlar. Bu sırada Morgül'ün sözlerini duyuyoruz: "Ben Karadenizli'yim. Arkamdan terbiyesiz diyordu. Gelsin stüdyoyu bassın, kozlarımız paylaşalım." Neyse ki ne Şenses'in stüdyoyu basma gibi bir niyeti var ne de koridorda bekleyen magazin muhabirlerine inat odalarından aynı anda çıkıyorlar. Yani ucuz atlatılıyor.

Ancak İranlı manken Elnaz Pirayesh o kadar şanslı değil. O da Turnagöl'ün programına katılmak için binada. Kaynanaların kaynanası Semra Hanım sabah Elif Karlı'nın yemek programına konuk olmuştu. Turnagöl'ün programının yapımcıları bu fırsatı kaçınmadı. Hazır gelmişken konuşup razı ettiler öğleden sonra da Turnagöl'ün programına davet ettiler. Pirayesh'in bu gelişmeden habersizdi. Makyajı yapılırken Semra Hanım'ı görünce buz kesti ama yapacak bir şey yoktu. Her ikisi de programa katildi. Sonrası izleyenler için malum. Semra Hanım "Bize bir şey öğretemezsin, sen git ülkende çıkar bu kitabı" diyerek söze bir girdi ki, ikili arasında yaşananlardan bi haber olan Turnagöl ne yapacağını şaşırdı. Meğer Pirayesh rahmetli Ata'nın uyuşturucu kullandığını açıklamış. Semra Hanım bu sözün altında kalır mı? Pirayesh baktı olmuyor, stüdyoyu terk etti. Sinir küpü içinde, gözleri yaşlı binadan ayrıldı.

Dedim ya anlatacak çok şey var. Geriye kalanlar da başka bir güne...