Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #3363
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tolgaline adlı kullanıcıdan alıntı

...Evde msn adresimi açıyorum genelde bi kaç kişi eklemiş oluyor veya evde sildiğimde birisini başka açtığım yerde eklemiş olarak çıkıyor. Eskiden bütün ekleyipte sildiklerim veya beni ekleyipte kabul etmediklerim...

Sorununuzu burada cevaplayacağım lütfen bi dahaki herhangi bir sorunda ilgili bölümde genel başlıklar altında belirtin.

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

selam daha once pc teknik destege yazmistim ama sorun messengerdeymis,wlm a tikladigimda error veriyor daha sonra aciliyor 3 kez kaldirip tekrar kurdum hep ayni

internal error
an internal error occurred in the initialization stage.the application could not be loadedplease contact application vendor error no 302 tamam
her tikladigimda ayni yazi surekli cikiyor wlm kapatigimdada cikiyor

Windows Live Messenger ı normal olarak kaldırmanız çok fazla bişeyde etkili olmayacaktır. Tekrar kurduğunuzda eski ayarların yapılmış olduğunu görebilirsiniz. Yani messenger ı tamamen kaldırma yoluna giderseniz. İlk defa yüklenmişçesine bi kurulum yapıldığını farkedebilirsiniz. Öncelikle messenger üstünde kullanılan eklentileri / yamaları kaldırın. Daha sonra Messenger ı tamamen kaldırın ve kayıt defterinde bulunan girdileri silin. Sistemi yeniden başlatın ve oturum açıldığında sırasıyla messenger ve sonra eklentileri kullanabilirsiniz.

Alıntı
tolgaline adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim sorunum çok dandik bi sorun. Bilenler lütfen yazsın.

Evde msn adresimi açıyorum genelde bi kaç kişi eklemiş oluyor veya evde sildiğimde birisini başka açtığım yerde eklemiş olarak çıkıyor. Eskiden bütün ekleyipte sildiklerim veya beni ekleyipte kabul etmediklerim başka yerde oturum açtığımda tekrar eklemiş oluyor. Başka yerde oturum açıyorum en az 100 kişi eklemiş oluyor. Bıktım bu sorundan. Bilenler lütfen yazsın arkadaşlar.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Allah'a Emanet Olun...

Eğer diğer yerlerde çevrimdışı oturup açıp da bu ayarları yani ekleme / eklememe durumunu yapınca çoğu zaman kaydedilmiyor oluyor. Başka bi yerde çevrimdışı oturum açtığınızda da böyle devam edebilir. Şöyle bi örnekle söyleyeyim. Size karşıdaki kişi çevrimdışı ileti yazdığında (siz çevrimdışı oturum açmamışken) çevrim içi duruma gelmeden yazıların size gelmemesi durumu olabiliyor.

Ayrıca gelen isteklerde üstteki bölümde hiçbirşey yapılmamış ve tamam yerine iptal e basılırsa yine ekleme daveti gelecektir.