Bunuda bilmiyordum demeyin....; ))) 1. Insan kalbi, kani pompaladiginda yarattigi basinc ile kani 10 metre uzaga firlatabilir. (uuuuhhh...aman Tanrim!) 2. Bir Domuzun orgazmi 30 dakika sürer. (Bir dahaki yasaminda Domuz olmak isteyen çok olabilir !!!!) 3. Basinizi sürekli olarak bir Duvara vurarak saatte 150 kalori harcayabilirsiniz. (Halen Domuzun yaptigi ise inanamiyorum yaaa....) 4. Bir Karinca agirliginin 50 kati agirligi kaldirabilir, 30 kati agirligi cekebilir ve zehirlendiginde her zaman sag tarafina dogru düser. (nasil tespit etmisler inanin cok merak ediyorum) 5. Bir Hamamböcegi 9 gün basi koparilmis olarak, acliktan ölene kadar, yasayabilir (Yorum yapmayacam, igrenc cünkü. bööööhhhh .....) 6. Bazi Arslanlar günde 50 defa ciftlesebilirler. (Domuzun durumu daha iyi sanki...muhahahaha) 7. Sicrayamayan (ziplayamayan) tek hayvan Fildir. (Bu, iyi bir haber!) 8. Devekusunun gözu beyninden daha büyüktur. (Böyle insanlar taniyorum valla...) 9. Deniz yildizinin Beyni yoktur. (Böyle olan insanlar da taniyorum billa..) 10. Kutup Ayilari solaktir. (acaba nasil buldular, ellerine kalem mi verdiler?) 11. Zevk icin sevilen yaratiklar Sadece Insanlar ve Yunuslardir (E peki domuz, o ne oluyor...???
Son düzenleyen GusinapsE; 8 Mayıs 2006 19:04