Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #1599

qizemli kıss - avatarı
qizemli kıss
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #1599
qizemli kıss - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün adam ormanda dolaşıyormuş.hava kararmaya başlayınca eve gitmek için hızlı hızlı yürüyormuş.ancak yürürken bir ses duymuş.bir hışırtı daha doğrusu.ve sonra arkasına dönüp bakmış ve hiç kimse yoq yeniden yürümeye başlamış ve yine aynı hışırtı.adam sesin çalılıkların arkasından geldiğini farkedince çalılara yanaşıp bakmış.ve yaşlı bir adam oracıkta yaralı bir şekilde çırpınıyor.adam hemen sne kimsin ne aıyorsun bu ormanda demiş.yaşlı adam ormanda gezerken ne oldunu bilemedim.hava kararmaya başlayınca eve gitmek için yola koyuldum.aslında av için gelmiştim avlanacak hayvan yoktu ıssızdı o gün orman.sonra ahh(yaşlı adam acısından zor konuşuyordu)adam hemen bir bez parçasıyla yaşlı adamın yarasını sardı.şimdi iyimi ?evet biraz daha iyi dedi.sonra devam etti.ben tam eve giderken bir ses duydum hışırtı daha doğrusu bakıtmki çalılardan geliyor.yaşlı bir adam yaralanmış yatıyor.ona yardım etmek istedim bana başından geçenleri anlatırken kolundan tuttum ormandan çıkarmak için ve tam 2 yıldur bu ormanda sesimi bir sen duydun ona yardım ediyordum ne olduğunu anlayamadım be brden o yaşlı adamın yerine ben kaldım bu ormanda...adam irkilmiş o zmana sana ben yardım edersem senin yerinede ben mi geçeceğim dedi titreyen sesiyle.yaşlı adam bilmiyorum ama ne olur bana yardım et dedi. adam hayır sna yardım edemem dedi ve koşarak ormandan çıktı kulübesine gitti.ve ormanda olanları düşünmeye başladı.gece yattığında ise rüyasında ormanda olanları gördü . 3 gece boyunca aynı rüyayyı gördü durdu.en sonunda dayanamadı ve ormana gidip yaşlı adama yardım etti.ormandan sağ çıktı ikiside.ancak adam şaşırmıştı onun yerine nedne ben geçmedim diye daha sonra sordu ve şu cevabı verdi başkalarıda duydu aslında sesimi ama hiç kimse bana yardım etmedi bencilce davrandı ama sne bana yarıdm ettin dedi...çok teşekkür edrim şunu asla unutma her ne olursa olsun karşındakine yardım et...