Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #14
nünü - avatarı
Ziyaretçi

Turuncu Güzellik


Turuncunun enerjinin rengi olduğu artık bilimsel bir gerçek. Ancak onu sadece kıyafetlerimizde, evimizde ya da eşyalarımızda kullanabiliriz diye bir kural yok. Şimdi bu enerjiyi güzelliğinizle bütünleştirmeye ne dersiniz? İçlerindeki enerji renginden belli olan turuncu renkli ürünler, kullandıkça size denizi, kumsalı, yazın rahatlığını ve sıcacık güneşi anımsatacak. Güneşin mutlu yüzü vücut yağları ile teninizde, rüzgarla savruldukça buram buram saçınızda olsa; portakal, turunçgiller, mango ve satsuma gibi özler güzelliğinize güzellik katsa hiç de fena olmaz değil mi?


Enerjik ürünlerden bahsediyorsak akla ilk gelen tabii ki Body Shop. Doğal özleri ile gözümüz kapalı kullandığımız marka turuncu Satsuma vücut yağı ile vücudunuzda mandalina esintileri estiriyor. Ürünün fiyatı 33.90 ytl

Madem ki turunçgillerin pozitifliğine inandık, bu enerjiyi etrafımıza saçmanın en iyi yolu saçlarımızdan geçiyor. Rüzgarda saçlarımız estikçe aklımıza yaz güneşinin sıcacıklığı gelecek. Nasıl mı? Hemen Organix'in citrus ve mangolu şampuanından edinerek. Şampuanı güzellik marketlerinden 24.50 ytl'ye satın alabilirsiniz.

Son olarak portakal ferahlığını yüzümüzde yaşayalım. Ona peeling yapıp, ölü hücrelerden kurtulurken aynı zamanda C vitamini takviyesi uygulayalım. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey 6.50 ytl değerindeki Oriflame Orange Peel-off'lardan almak.
Son düzenleyen Safi; 11 Temmuz 2019 12:52