Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
25 Mayıs 2008       Mesaj #3417
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
artij adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba. daha önce böyle bi konu açıldımı bulamadım ama benm sorunum şu: messenger listemin üstündeki alanınızı görüntüleyin yazan (space) tuşu yok oldu nezamandan beri böyle bilmiyorum ama ben bugün farkettim bunu... düzeltmek için messenger ayarlarını kontrol ettim space alanı ayarlarını kontrol ettim ama bişey bulamadım arkadaşlarım alanımı sorunsuz görüntüleyebiliyor bende istediğimde düzenleyebiliyorum fakat kısayol tuşunun programımda görünmesini istiyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...
Msn SarcasticMsn Confused

Buda resim

msngx0th

malsuo1th

Sürümün eski görünüyor. 8.0 mı o yoksa 8.1 mi? Şuradan bakabilirsin: Yardım>Messenger Hakkında

Eğer 8.0 ise muhakkak yükselt.

8.1 ise şunları söyleyebilirim. Bir Messenger yama programı ile o düğme kaldırılmış olabilir. Mesela A-Patch ya da Mess-Patch kullandın mı hiç? Başka bir hesapla oturum açtığında düğme geliyor mu? Eğer geliyorsa, demek ki yamaların işi değil bu.

Bir de durum menüsünde (kişi listesinde adının üzerinde tıkladığında açılan menü) "Alanınıza web günlüğü girişi ekle..." maddesi çıkıyor mu?

Solda olması gereken sekmeleri sen mi gizledin, yoksa onlar da mı çıkmıyor sende? Çoğunlukla bağlantı sorunlu olduğunda bu tür düğmeler, sekmeler, menü maddeleri gelmez/çıkmaz.

Sürümün 8.1 ise Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger'ı bulup Onar'mayı dene.

Sorunu ve cevabımı Windows Live Messenger Teknik Destek konusuna taşıyorum, onunla daha alakalı çünkü.