Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
22:39, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 22:39
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #51
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2006
Ziyaretçi
Cumartesi günü Avni Aker'deki Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması zirveye şekil verecek. Bu sezon hiç derbi kaybetme- yen Vahid Halilhodziç ile Christoph Daum arasındaki taktik düellosu da merakla bekleniyor.
F.Bahçe'nin G.Saray'ı yenmesiyle liderlik koltuğu el değiştirse de şampiyonun belirleneceği kritik bir üç hafta bizi bekliyor. Özellikle haftasonu Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-F.Bahçe maçı zirvenin rengini ortaya çıkaracak. Bu önemli karşılaşmada dikkat çeken bir başka unsur ise Vahid Halilhodziç ile Christoph Daum'un mücadelesi olacak. Zira bu sezon Süper Lig'de iki teknik adamın da derbilerde bilekleri bükülmedi. Boşnak ve Alman çalıştırıcıların Karadeniz'deki taktik düellosunda testilerden biri kırılacak.
UEFA Kupası'na katılma hesapları yapan Trabzonspor, aynı zamanda Fenerbahçe'den 1996'dan kalma rövanşı da almak istiyor. Şampiyonluk için mutlak kazanmak zorunda olan F.Bahçe ise liderliği sürdürmenin peşinde. F.Bahçe ve Trabzon'u yakından takip eden yazarlar Ömer Üründül ve Zeki Çol, her iki taraf için büyük önem taşıyan 90 dakikada galibiyeti ‘teknik adamların' getireceğini düşünüyor. Üründül, sahaya doğru 11'i çıkarması durumunda Daum'un son üç yıldır olduğu gibi Trabzon'dan yine galip ayrılacağını iddia ediyor. Halilhodziç'in kafasında Trabzon'u bitirdiğine inanan Zeki Çol ise, Boşnak çalıştırıcının istemesi halinde maçı kazanacağını söylüyor.
Daum, Trabzon karşısında 100. kez takımının başında Süper Lig maçına çıkmış olacak. Alman teknik adam, bu sezon Beşiktaş'ı 2-1, Galatasaray'ı 1-0 yenerken; Trabzonspor ile Kadıköy'de 2-2 berabere kalmıştı. Rövanşta Beşiktaş'la 2-2 sonuçlanan karşılaşma sonrası G.Saray'ı 4-0 mağlup etti.
Trabzonspor'un Galatasaray'a 4-1 yenildiği maçı tribünlerden izleyen Vahid Halilhodziç, takımın başında sahaya indiği Fenerbahçe maçında rakibini 2-2'lik skorla elinden kaçırmış, Beşiktaş'ı 1-0 yenmiş ve Galatasaray'la 1-1 berabere kalmıştı. Sezon sonu Bordo-Mavili takımda kalıp kalmayacağı konusunda henüz karar veremeyen Halilhodziç, ‘büyük maçların çalıştırıcısı' unvanını sürdürmek için Fenerbahçe'ye yenilmek istemiyor.
Trabzon avantajlı
F.Bahçe, 4-4-1-1 oynuyor. Bu dizilişte Nobre veya Semih tek adam oynar. Ama Nobre sakat. Şimdi Daum'un yapması gereken Semih'i oynatmak. Ancak Daum, tepkilerden çekindiği için orta sahadan birini kenara çekip Anelka’ya şans verecek. Dolayısıyla avantaj Trabzon’a geçecek.
ÖMER ÜRÜNDÜL
Spor yazarı
Fener bir adım önde
Bireysel yetenekleri fazla olan F.Bahçe favori. UEFA'yı kovalayan Trabzonspor da çabuk pes etmeyecek. Her iki savunmanın da işi zor. Bol gollü maç bekliyorum. Beraberlik olacağını düşünmüyorum. F.Bahçe, oyunun kontrolünü deplasmanda olsa bile tutmayı başarırsa, maçı kazanır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 22:39
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.