Alıntı
onunortisi adlı kullanıcıdan alıntı ya açıkcası sorun şu.benim bilgisayarıma bi arkadaşımın bilgisayrından resim gelmiş.o arkadaşa ait olduğundan eminim resmin cünkü onunla olan bi resmimiz.yalnız ben almadım resmi.arasıra onun msnine giriyorum şifresini biliyorum. acaba ordan mı bulaştı diyeceğim ama mümkünmü bilemiyorum. Bunun haricinde Bilgisayarım/Document and settings/Aidata/Contacts dosyasında kayıtlı olan msn kişilerimin arasında bu kişininde adresi kayıtlı. tamam onun adresini açtığım icin kayıtlı olabilir ama dün tarihli kayıtlı. Ben dün onun adresini hiç açmadım. Nasıl oluyorda kayıt olabiliyor oraya o tarihte. Bilmem sorunumu anlatabildim mi. Biraz karışık bi durum ama en azından bi kaç bişey söylerseniz sevirim.
Resmi bilgisayarın neresinde gördün? Boyutları (en, boy) ne kadar o resmin? Messenger'da oturum açtığın için oradan gelmiş olabilir.
Contacts klasörü için tam bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak oluşturulma tarihinden mi bahsediyorsun, yoksa değiştirilme mi? Bunu da söylersen belki yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.