Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
13:15, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 05 Aralık 2025 - 13:16
Arama
MaviKaranlık Forum
Knight Online Oyuncuları Buraya
-
Tek Mesaj #10
PiSiK0PATR
Ziyaretçi
3 Haziran 2008
Ziyaretçi
Ssler Az Ama Yinede Koyayım Dedim Yeni 70 Oldum Staf Fln Yeni Meteoru Yeni Açtım Ftye Girdim İlk Defa 2.Ye Ft Saatini Sordum Clan Başkanımız FindiQ Girme Dedi 12 de Kallugada Olun İsiloon Kescez Dedi Daha Önce Girmişlerdi Fakat Karuslar Kesmişlerdi Nedeni Orda Olduğunu İddaa Eden Clan Orda Olmamasıydı Benim Pre Bitmişti 69 Lvl 70 Olamıyorum e2 nin Lagında Sürünyordum Girip Yatmışlar Diğer Clanın İsmini Vermiyorum Kötülemek İstemiyorum Neyse İşte Bu Sefer Düzgün Bir Clan Bulduk UnicornRider Clanıyla Giriyorduk Onların Adamları Bizim Adamların Gelmesi Rezdi Flndı 1 Saat Fln Hazırlıklar Sürdü Abbys Firelar Verildi
Herkes Konuşuyor Fln Bizim Ozan(Magec0m3) Sakinleştirmeye Çalışıyor Tamam Beyler Sakin Diyerek Bende Slm Fln Veriyorum Heycan Var İlk Defa Giriyoruz Tabi Videoları Fln İzledik Ama Heycan Var Yinede İlk Çünkü
Neyse Müziklerinizi Fln Halledin Dediler Abbys Firelar Dağıtıldı Partyleri İçerde Olucağı Şekilde Yaptık Ve Girdik İçeri İçerdeydik Ts Bastım Önce Mustafa(FindiQ) 18 Vurun Fln Son Direktifler
Dedim Kesemiycez Galiba Abbys Fireların Bu Kadar Etkili Olcağını Bilmiyordum Tabi Herkes Aynı Anda Attı Roguelerde % attı birden azaldı isilionun canı birşey kalmadı keseriz ne var dedim
Fakat Öyle Olmadı O Kadar Can İçin Bile 5 10 Dk Uğraştık Önce Mustafa (FindiQ) Sonrada Ben Yattım İsiloon Onu Kovaladı Yatırdı Sonra Beni Kovalıyor Millete İsiloonun Dibinde Benim Peşimden Gelmeye Devam Edio Millet Havuza Düşürmeyin Diyor Durdum Bırakır Diye Geldi Bİ Çaktı Yerdeyim Bende Neyse Kestik Kutu Diğer Clana Çıktı e1 dekinide keselim dediler e 1e geçtik millette pre fln yokmuş giremedi sonra tekrar e 2 isiloon çıkmış abbys firelar fln tekrar kestik e2de yine bu sefer kutu bizdeydi aldık çıktık bi süre nasıl yapcaz fln hergün isiloon kesmiyoruz tabi sonra e 1 e geçtik bi süre bekledik oldu sonra np bağışı yaptık ve pelerinimizi aldık
İlk Pm Şu Şekildeydi Abi Sen Kralmısın Lvl Kaç İşte İsiloon Maceramız Böyle Sonuçlandı İşte Kafile Clanı İsiloonu Kestikten Sonra Toplu Ss Diğer Clanlar Gibi Düzenli Bir Şekilde Dizili Olmasada Hoş Bir Görüntü Oluşturuyor
Beyler Her Zaman Dediğim Gibi Pelerin Grade Np Önemsiz Şeyler Önemli Olan Dostluk, Arkadaşlık Karşılıklı Güven Bunlar Olmadan G1 Olmuşsun Kolluk Yakmışsın Ne İşe Yarar Oyundan Zevk Alamassın Bence Sizde Eğer Şu An Bulunduğunuz Clanda Mutlu Değilseniz Çıkın İnsanın Clanı Aile Gibi Olmalı
Son Olarak Yorum Yapan Ve Resimlere Bakan Herkese Teşekkürler
70 Staffım
Premium Bitti 69 da kaldım 70 olamıyorum sonra silver çektim bir gecede aof görevini yaptık clanla ty kafile 70 Oldum 70 Stafı Aldık Pek Ümidim Yoktu +3 de Bırakırım Diyordum Questleri Kestik Arkadaşlarla demaniac FindiQ Xenova Ya Teşekkürler Questlerde Yardımcı Oldular Ayrıca Priestlerimizede Ty Neyse Sslere Geçiyim
Ve Sonunda +7 70 Staffı Clanınızı Çok İyi Seçin Derim Pelerindir Npdir Önemsemeyin gerçi buraya takıldığınıza göre büyük ihtimalle önemsemiyorsunuzdur 70 olmamamda almamda stafı basmamda yardım eden Kafile Ty Charı 70 Bırakcam Bi Süre Ticaret Ep Aldım Şu An Romları Flnda Alıyım Charımı Tanıtcam Yakında Full İtemli Olarak Server Edana Clan Kafile Sslere Bakan Ve Yorum Yapan Herkese Teşekkürler
Bir Savaş Hikayesi Akşamki 7 Deki Savaşa Giremedim Yine Premiumum Bitti e2 De Sürünüyordum Lag Yoktu Tabi Bu Sefer Neyse Bi e 1deniyim dedim Girdim Üstte Yazı Geçti Savaş Olmaması Gerekirdi Bir Hata Olmuştu 1 Elmorad User Dead Of Bilemne 0 Karus User Hemen Clandakilerede Haber Vererek Lunara Gittim Bi Baktım Savaştayım Girdik İçeri Çok Az Kişi Var Ben Bizim Keeperda Bekledim Bizimkiler Keeperı Kesti Kazandık Lufere İlk Girdiğimizde Baya Adam Aldım Luferson Castle a Gitmeye Çalışırken Arkamadada Heal Olunca Ordan Ss Alamadım Fazla O Heycanla Neyse Sslerle Devam Edelim
Son Olarak Bu Knight Online Bölümünün Genişletilmesini İstiyorum Kaç Milyon Oyuncusu Olan Bir Oyun Bir Konuya Sıkıştırılmamalı Bence
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Son düzenleyen nötrino;
9 Temmuz 2013
17:30
Sebep: Kırık link!
Kapat
Saat: 13:16
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve