Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
05:25, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 16 Aralık 2025 - 05:25
Arama
MaviKaranlık Forum
Sonsuz Aşk
-
Tek Mesaj #2214
MMDMR
Ziyaretçi
6 Haziran 2008
Ziyaretçi
Ve bitti...
Zaten bitmek için başlamıştı,nasılsa gün gelecek ayrılacaktık.
Nasılsa bensiz uyanacak, yataktan kalkacak,mutfağa gececek, BİR kişilik çay koyup, BİR kişilik kahvaltı hazırlayacaktın birgün. Masaya oturup TEK kişilik kahvaltını yapacaktın sadece çatal kaşık sesleri eşliğinde ne karşında ben, ne de benim sesim kulaklarında. Öyle sessiz bi sabah, sessiz bir kahvaltı...
Öylesine seyredeceksin televizyonu, benle kavga edemiyeceksin ille de şu kanalı aç diye. Kumanda senin elinde olacak çünkü. Yalnıca senin. Saatlerce bakacaksın uyuyup kalacaksın her zamanki gibi karşısında ama artık üzerini örtecek birisi olmayacak. Üşüyerek uyanacaksın. Kimse Saçlarını okşamayacak,kimsenin dizine yatamayacaksın artık...
Yine akşam olacak TEK başına yaşadığın o bir zaman bize dar gelen koskoca evde.Akşam yemeğinde kimse olmayacak yanında kimse ne hazırladın hayatım diye sormayacak.
Ve yine TEK başına uzanacaksın yatağımıza, paylaşamadığımız yorganımız bütün vücudunu kaplayacak ama yinede üşüyeceksin.
Çünkü bitti ASKIM bu dünyada ki Aşkımız.
Ama merak etme seni bekliyorum yeni evimizde hemde sonsuza dek TEK yaşayacağımız evimizde...