Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #18

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Haziran 2008       Mesaj #18
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen Erdoğan Yazısı

ZAMAN SESSİZLİK VE BAŞARI

Biliyordum 2008 yılının bu kadar ışıklı, bu kadar alkışlı, bu kadar da ayrıcalıklı kılacağını beni..

Biraz zaman, biraz sessizlik ne çok şey kazandırdı bana. Tartışmasız bu yılın en iyi repertuarı benim albümümde toparlanmıştır. Bu güce sırtımı dayayarak ard arda içinde bulunduğum işler şimdi sıcacık yazı getirdi bana.. Sadece çıkış şarkımla sınırlı kalmayan albümüm Aşk Hiç Bitmez bakın neler yaptı : ))

SÜRPRİZ : Ekrana geri dönüşüme sebep olan show programımın adı oldu.. Bu formatın, bu içerikte bir programın eşi ve benzeri yok : ))
MASAL : Sadece Türkiye'nin değil dünyanın da en prestijli markalarından birisiyle imzaladığım bir yıllık reklam kampanyasının temel müziği oldu... : ))
AVRUPA : Milli Takıma MARŞ oldu, dahası var mı smile )

BAY DOĞRU ya klip çekmem için ağır baskı altındayım,Yonca Bahçesi,Aşk Hiç Bitmez,Masum çoktan telefonlara melodi olmuş,O Zaman kıyametler kopartıyor...Ben daha ne isterim: )

Kariyerimin en anlamlı ürünü dediğim bir Masal Kitabı yazdım..Çocukların dünyasındaki yerimi çiçeklerle dolduran kitabımı çok seviyorum,biraz da gururlanıyorum bu fark yaratan işleri ismimle birleştirdiğim için.Her konserim gibi ayrıcalıklı,farklı,hazırlanılmış konserler hazırlıcam yine size bu yaz..Tarih ve mekanlar için ekibim görüşmeler yapıyorlar.Onay verdiklerimi size buradan duyuracağım: )

Her Çarşamba ATV'de yayınlanan programımla alakalı ilk günden beri yazılan her türlü eleştiriye teşekkür ediyorum,yüzümde anlamlı bir gülümsemeyle..Ben her yayınlandığında daha da eğlenceli,sıcak ve samimi bir program yaptığımı biliyorum.

Gülben Ergen Erdoğan