Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #2216

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #2216
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Nefes alamamak,aldıgın her nefeste içine cektigin havanın cigerlerini nasıl yaktıgını hissetmek gibi bir sey seni yasamakta gecikmek..kor ateste daglanır gibi yanar icin,yavastır sessiz gelir.bir hamlede tutusturmak istemez seni,acısını hissettirmek adına hakkını vere vere yakar icindeki özlem atesini..vuslatı getirir aklına..o anı yasamak icin sabırsızlandıgını bilircesine sarar tüm vücudunu,titretir icini..kalbine sıgdıramaz olursun birden bire..askın en kırmızısıyla sevmek gibi..o yoksa sen hic olmazsın zaten.cünkü SEN+BEN=BİZ kuralı hep gecerlidir hayatında.temel taslardan birisi eksikse bu kuralın saglaması hep koskoca bir sıfır koyar önüne..
Ama varlıgını hep hissettirirsin bilirim.Silersin önüme yıgılmıs olan sıfırları,bir bakısında kaybolan beni görürüm gözlerinin denizinde..sonra gölge varlıga dönüşürüm senden izler tasıyan..tümleyenim olursun bazen,beni yarım bırakmamak adına.bazen de acıortayımsındır cevremde nereye baksam seni gördügüm.birden bileşke kuvvetim olursun bana yön veren ama hep bilirim ki homojen bir karısım olurum seninle hiç ayrısamayacak olan..

Zıtlıklarımız bile birlesir aynı yerde,ulama gibidir.ben ünsüzle bitmişsem sen hep ünlüyle cıkarsın karsıma ve tamamlanırız yeniden.Çünkü beni hic yarım bırakamazsın..
Deger verirsin bana X ve Y'lere vermedigin kadar.bense hep aynı küme icinde aynı sonucları veririm sana hic sasmaksızın..birden felsefem oluverirsin üzerinde ince ince düsündügüm..hayat felsefesi gibi önüme hep cıkan ve cıkacak olan,hep cözmek istedigim ama her seferinde sendeki baska bir gizemin farkına vardıgım..Belkide bu yüzden tutkunum sana kim bilir..Bazen de büyük bir cografya oluruz seninle,beni haritada her gösterişlerinde senin cıktıgın..Şimdiyse edebiyatımsın söz sanatlarıyla anlattıgım ve üslubumu sadece senin anlayabildigin..
Hiç yok olmayacak olan sevgini tasıdıgım ve degişmeyen tek sey gibi sabit sayımızdır bendeki sen yada sendeki ben..Şunu demek istiyorum ki sen eşittir her zaman ve her zaman ben!..
SENİ SEVİYORUM
MY_MMD