Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #2574
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Günaydın...
Benim ses sistemimle ilgili bir sorunum var. Bilgisayarıma yeni format atıldı ve sanırım ses sisteminin driverını yüklememişler. Bende cdsi vardı yüklemeye çalıştım. Yüklediğimi sandım ama hiçbir şekilde ses sisteminde değişiklik olmadı. Şimdi aygıt yöneticisine baktım böyle bir program görünmüyor bende kaldırmaya çalıştım ki tekrar yükleyeyim diye fakat kalkmadıda böyle bir sorun verdi...
ses sistemini çalıştırmak istiyorum biri bana yardım edebilir mi acaba???

Sistemi güvenli modda açarak kaldırmayı deneyin. Ses kartınızın markasını ve modelini (codec olarak yazar genelde) söylerseniz bunun güncel sürümünün linkini verebilirim size.

Not: Sistemi güvenli modda başlatmak için oturumu yeniden başlatın ve ilk başladığı andan itibaren F8 tuşuna sürekli basın (Yanlış anlama olmasın, basılı tutmayacaksınız). Önünüze işletim sistemi listesi gelecek burada en üstteki bölüm olan "güvenli kip desteğiyle başlat" yazısına tıkladığınız an sizi biraz beklettikten sonra oturum açma bölümünden kendi oturumunuzu açın (administrator değil). Oturum açıldıktan sonra program ekle / kaldır ı açın ve buradan kaldırmak isteyip de kaldıramadığınız programı kaldırın. Sistemi yeniden başlatın ve ses kartının marka, modelini (anakartın kodunu da söyleyebilirsiniz, işlemci ve RAM in arasında anakartın üstünde yazılıdır. Örn; 915M07C-G-6LS) öğrenip söylerseniz yardımcı olurum sonrasında.