Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar messenger'da şeçmiş olduğum yazı tipini kullanamıyorum ayrıca karşı tarafın yazı tipide bana benim yazı tipimde geliyor bu nasıl düzeltecem.. Ben messengerde bu yazı tipini kullanıyorumfakat öyle çıkmıyor değişik ama karşı tarafa istediğim gibi gidiyor..
Programlar:
Live Messenger 8.5.1302.1018
MSN Plus ! 4.60
Plus'ın özelliklerinden yazı tipini şeçtim olmadıç Plus'ın yazı denetimini kapadım yine düzelmedi.Bide Plus'da yazı tipini eğer istersem benimkiyle aynı gösteren özellik onuda kapadım yine düzelmedi..
Ekran görüntüsü: http://img406.imageshack.us/img406/479/rnwu9.png
Konuşma pencerenizin ekran görüntüsündeki yazınızın tipi bana Trebuchet MS gibi geliyor, herhangi bir sorun göremiyorum.
Mesela Comic Sans Serif gibi farklı olduğu bariz olan bir yazı tipi seçtiğinizde de aynı sorunu görebiliyor musunuz? Sorunu görürseniz Messenger'ı onarmayı dener misiniz? (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın.>Onar).
Sorun Messenger Plus!'tan alakasızdır diye düşünüyorum ama emin olmak için Messenger'ı Çalıştır komut satırından şu komutla başlatıp Plus!'sız da deneyebilirsiniz: "msnmsgr /PlusEnabled=0"