Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #134

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
10 HAZİRAN SALI 2008 BUGÜN
Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi
Çevre ilişkilerinizde planlı hareket ettiğiniz için, bugün kendinizi daha dingin hissedeceksiniz. Kurallarınızın doğru işlediğiniz görmek sizi işlerinize olumlu bir şekilde yaklaştırıyor ve çok daha istekli oluyorsunuz. Yakınlarınızla ortak planladığınız işlerin belli bir potaya oturması için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi
Bugün alabileceğiniz davet tekliflerini kabul ederken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü davet edildiğiniz yerde, karşı cinsten birisiyle hiç de tahmin etmediğiniz nedenlerden dolayı tatsızlık yaşamanız olasıdır. Maddi açıdan varolan sorunların çözümlenmesi, sosyal etkinliklere katılmanızı sağlayacaktır. İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir. Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz. Planladığınız uzun bir yolculuk varsa ve onu gerçekleştirme teşebbüsleri içindeyseniz bugün aşırı zorluklarla karşılaşabileceğinizi bilmelisiniz. Buna karşılık yeni şeyler öğrenmeye uygun bir konumdasınız. Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür. Zihinsel yapınız son derece işlektir. Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi
Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi
Organizasyon işlerini yüklenip başarınızı arttırmak istiyorsunuz. Sizi keşfeden çok kişi var ama farkında değilsiniz. Size yardımcı olmak isteyen dostlarınızı bilmelisiniz.