Arama

E-Mail Sorunları - Tek Mesaj #13

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Haziran 2008       Mesaj #13
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
kadircbu adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar...

ben kendime uzantısını da kendimin belirlediği bir mail adresi aldım..
kadir@batibeton.com

bu adresle msn'ye bağlanabiliyorum ama bu adresten mail yollayıp ya da mail alamıyorum..
bu yeni adrese ait mail hesabımı nasıl açacağım..
hotmail'de hesabı doğrulamaya girdim..o da doğrulamak için bu adresime mail yolladı. ama ben mailleri okuyamadığım için doğrulama mailini de alamadım..

kısacası, bu adresime gelen mailleri nasıl okuyabilirim..ve bu adresten nasıl mail alabilirim...??

E-posta adreslerinin uzantısı, o adresin posta kutusunun yer aldığı eposta hizmet sağlayıcının adıdır ve bunu biz kendi kafamızdan belirleyemeyiz, en fazla uydurabiliriz. Uydurduğumuz adresleri bir Windows Live ID olarak kaydedebiliriz ve bu adreslerle Messenger'da oturum açabiliriz. Ancak böyle bir adresi Windows Live ID olarak kaydettirmekle bir posta kutusu edinmiş olmayız. Posta kutusu olmayan bir adrese sahip olmak da çok avantajlı bir şey değildir.

Microsoft, doğrulama e-postasını, adresin gerçekten geçerli bir adres olup olmadığını, geçerliyse de adresin size ait olup olmadığını denetlemek için gönderir. Ancak adres geçerli bir adres olmadığından o doğrulama e-postası Microsoft'a geri döner ve o adresin uydurulmuş bir adres olduğunu belirler. Ama bir şey yapmaz, o ayrı Msn Happy

Kişilerinizi kaybetmeden adresinizi posta kutusu şu anda mevcut olan ama Microsoft olmayan (uzantısı @msn.com, @live.com, @hotmail.com gibi olmayan) bir adrese, yahut yeni bir Microsoft e-posta adresine değiştirebilirsiniz. http://account.live.com adresine giderek uydurduğunuz adresle oturum açın, adresinizin yanındaki "Değiştir" bağlantısına tıklayın ve posta kutusuna sahip olabileceğiniz dilediğiniz şekilde bir adresle değiştirin. Not: Microsoft olan bir adresle değiştirirseniz, çok avantaj elde edersiniz.