Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #135

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
11 HAZİRAN ÇARŞAMBA 2008
Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Aceleci yönünüz her zaman hatalara neden oluyor Çevresel koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi

Bugün fiziksel açıdan dinç ve güçlü olacağınız bir gündesiniz. Eğer sağlıkla ilgili şikayetleriniz varsa, kendinizi daha formda hissedebileceğinizden şüpheniz olmasın. Bugün ayrıca herhangi bir yerden güzel haberler almanız da mümkündür. Bu haberler hayatınıza yeni bir yön vermenize de neden olabilir. Ailenizden kaynaklanan bir sevinç yaşamanız da ayrıca mümkündür. Para ve iş konularında ani kazançlarınız olabilir. Çevrenizde bulunan bir arkadaş ya da iş ortağınızla bir yatırıma gitmeniz ve bunun sonucunda da yüklü miktarda para kazanmanız olasıdır. Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır. Bu kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir. Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir. Eğer siz bir kadınsanız duygusal bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi

Tüm organizasyon işlerini yüklenip başarınızı arttırmak istiyorsunuz. Çevrenizdeki birçok insan size hayran. Size her konuda yardımcı olmak isteyen dostlarınızı bilmelisiniz.