Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #193

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
11 HAZİRAN ÇARŞAMBA 2008
Günlük Fal terazi burcu sabah gazetesi

Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz. Yaşamınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz. Dostlarınızla paslaşmanız, olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor.
Günlük Fal terazi burcu hürriyet gazetesi

Bugün çevrenizde ikna gücünüz ve zekanızla parlayacağınız bir gününüzdesiniz. Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz. Zekanız ve zihinsel aktivitenize karşılık fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bugün sanat ve sanatla ilgili aktiviteler size her zamankinden daha çekici gelebilir. İçinde olacağınız olaylar oldukça karışık ve heyecan verici olabilirler fakat bundan son derece zevk alacaksınız. Arkadaşlık ilişkileriniz de aşırı yoğun olabilir. Akşam saatlerinde bir gevşeklik ve kontrolsüzlük döneminde olacaksınız. Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Eğer birlikte olduğunuz biri varsa ya da evli bir teraziyseniz, eşiniz ya da arkadaşınızla küçük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Uzak bir yerden davet almanız ve uzun bir yolculuk yapmanız da olasıdır.
Günlük Fal terazi burcu güneş gazetesi

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.
Günlük Fal terazi burcu takvim gazetesi

Hayatta derin konular hakkında çalışmak sizin açınızdan çok önemli. Bilinçaltınızın mükemmelliği ve gizemi sizi ön plana çıkarıyor. Bugün bu yönününzün artılarını göreceksiniz.