Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
11 HAZİRAN 2008 ÇARŞAMBA
Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Ay Başak’ta ilerlerken, mantık ve duygu karmaşası yaşamanıza neden oluyor. Çevrenizdeki olaylara tepkinizi koymadan önce, kendinizi yeniden sınmalı ve düşünceleriniz gözden geçirmelisiniz. Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, daha farklı bakıyorsunuz. Dişlerinizi ihmal etmemelisiniz.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle duygusal taşkınlıklara açık bir gününüzdesiniz. Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz. Eşinizi ya da birlikte olduğunuz kimseyi anlamsız isteklerinizle bıktırabilir, o, sizin isteklerinizi yerine getirdiği zaman da aslında bunu istemediğinizi söyleyebilirsiniz. En ufak bir şeye bile sinirlenmeniz ve sizden beklenilmeyen şekillerde tepki vermeniz mümkündür. Size iyi niyetle yaklaşan kimseleri aşırı derecede şaşırtabilir ve kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Bu tutumunuza karşılık olarak siz de oldukça sert tepkiler alabilir ve kendi yaptığınızın farkında olmadığınız için karşınızdaki kimselerin neden böyle davrandıklarını anlamayabilirsiniz. Tabii bu da sizi daha fazla kızdırıp, uzun süreli olabilecek dargınlıklarınıza sebep olabilir. Bugün ayrıca mümkünse yolculuklardan kaçınmanız gerekmektedir. Aslında büyük tehlikeler yok fakat umulmadık zorluklarla dolu olan rahatsız yolculuklar yapabilirsiniz.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz. Gönül kırgınlığı kalbinize bir ok gibi saplanmış. Kısa zamanda doğrularla yüzleşip kabullenmeye başlayacaksınız. Kendinizi fazla sıkmayın.