Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2006       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fener F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tribünde aleyhine bağıranları ve küfür edenleri Futbol Federasyonu’nun beslediğini iddia etti.
Yıldırım, “Olayları organize eden o yöneticiyi biliyorum. Her şeyden haberim var. Bunlar çirkin şeyler. Başkan Haluk Ulusoy bana haber gönderdi, bu ismi açıklamamam için araya ricacılar koydu. Onun isteği üzerine bu şahsın adını deşifre etmedim, sustum; ama İl Spor Güvenlik Kurulu'nda konuyu anlattım.” dedi.
Futbol Federasyonu'ndan Süper Lig'deki rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a kadar herkese meydan okuyan Yıldırım, “Bizi yıkmaya çalışsalar da başaramayacaklar. İki yıl içinde tamamlanarak Fenerbahçe'yi Avrupa'nın bir numaralı kulübü yapacak projem hazır.” dedi. Bugün piyasaya çıkan Futbol Extra Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, Sarı-Lacivertlilerin geleceğiyle ilgili önemli planlarını da anlattı. “Hayata geçirmeye hazırlandığım projeyle birlikte kasamıza her yıl 400 milyon dolar girecek.” diyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: “Şimdiden söylüyorum, 2010'da rakipsiz kalacağız. Avrupa'nın bir numaralı takımı Fenerbahçe olacak.” Verdikleri sözlerin maketlerde veya kağıtlarda kalmadığını kaydeden Yıldırım, Galatasaray'a taş atarak; “Biz ‘yaparız' dedik mi yaparız. Bu yıl 215 bin forma sattık. Seneye bu en az 500 bin olacak. 2010'da Fenerbahçe'nin üye sayısı inşallah 1 milyon.” dedi. Aziz Yıldırım, ayrıca Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu kontenjanı konusundaki kararının Türk futboluna ihanet olduğunu savundu. Yıldırım, dünyada Arnavutluk ve Küba'nın dışında kapısını yabancılara kapatan ülke kalmadığını belirterek, “18 takımın 9 tanesi ‘serbest kalsın' görüşünde birleşirken, sen bunu uygulamazsan o zaman keyfi davranıyorsun demektir. Yabancıda sınırlama kalksaydı Kore veya Japonya'dan bir tane iyi bir futbolcu getirecektim. Kafayı kumdan çıkaralım. İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkelerin federasyon yöneticileri aptal, biz çok bilgiliyiz, öyle mi?” diye ağır konuştu.
‘Aksu olmasa, Beşiktaş bir gün bile ayakta duramaz’ F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü’nün Murat Aksu sayesinde ayakta durduğunu söyledi. Yıldırım, "G.Saray ve Beşiktaş başkanlarıyla muhatap değilim. Bir şey gerektiğinde arkadaşlar görüşüyor. Bazen Murat Aksu'yla konuşuyorum. Murat iyi çocuktur. Zaten o olmazsa Beşiktaş yönetimi bir gün bile ayakta duramaz, yıkılır." şeklinde konuştu.