Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #194

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #194
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 HAZİRAN PERŞEMBE 2008
Günlük Fal terazi burcu sabah gazetesi

Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.
Günlük Fal terazi burcu hürriyet gazetesi

Bugün yıldızların üzerinizdeki etkisi nedeniyle dalgın ve dikkatsiz bir yapıya sahip olabilirsiniz. Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz. Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz. Bugün ayrıca sizin için bazı açılardan sıkıntılı ve yorucu bir gün olabilir. Özellikle duygusal ilişkileriniz sizi tatmin etmez durumda olabilir. Her ne kadar büyük bir kavga ya da ayrılık ihtimali yoksa da birlikte olduğunuz kişinin bazı davranışları size itici gelebilir, bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir. Siz bir erkek teraziyseniz bugün karşıcins ilişkilerinizi çok dikkatli yürütmelisiniz. Herhangi bir önemli işiniz yüzünden birlikte olduğunuz kişiyi görememek gibi bir durumunuz varsa yapacağınız en iyi şey, işinizi erteleyip, zamanınızın çoğunu birlikte olduğunuz kişiye ayırmanızdır.
Günlük Fal terazi burcu güneş gazetesi

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.
Günlük Fal terazi burcu takvim gazetesi

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Kendi seçtiğiniz kişi tarafından reddedilme korkuları içinize yerleşmiş. Bu da düşüncelerinizi alt üst etmeye yeterli. Sakinleşmelisiniz.