Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #124
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 HAZİRAN PERŞEMBE 2008

Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Çevrenizi etkilemek için bundan daha uygun bir gün bulamazsınız. Sözleriniz akıcı ve düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz.. Mantıklı yönünüzün ağır bastığı bu günde, göz ardı edebileceğiniz olaylar olabilir. Aceleci tavırlarınız yüzünden, bazı şeyleri eksik ortaya çıkaracaksınız. Dağınıklığınıza bir önlem almalısınız.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün maddi açıdan bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, moralinizi hemen bozmayın ve dostlarınızın yardımını sağlamaya çalışın. Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var. Onlara sorununuzu anlatmanız, yeterli olacaktır. Planladığınız bir yolculuk varsa henüz uygun dönemde olmadığınızı bilmelisiniz. Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, acele kararlarla, hazırlıksız veya zamansız olarak yapılacak bir yolculuk size ancak sıkıntı verebilir. İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür. Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler. Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz. İşe başladığınızda hiç de zor olmadığını görecek ve rahatlayacaksınız. Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz. Bu tercih sizin daha ciddi şartlar altında ya da daha özgür olmanızla ilgili bir tercih olabilir.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Plan yaparken birçok etkeni göz önünde bulunduruyorsunuz. Acele etmeden kendiliğinden yoluna girecek işlerinizi karmaşaya sokmayın. Partnerinizle birçok ortak yönünüz var.