Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #124
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 HAZİRAN PERŞEMBE 2008
Günlük Fal İkizler burcu sabah gazetesi

Yakın çevrenizde size yaklaşmak isteyen farklı kişilerin mevcudiyetinden habersiz olabilirsiniz.Etrafınızda daha duyarlı bir şekilde bakmanızda fayda var. Bugün, iletişim konusunda başarılısınız ve her konuda yaratıcı yönlerinizi anlık olaylardan etkilenerek yeniden şekillendirebiliyorsunuz. Özverili davranışlarınız takdir görecek.
Günlük Fal İkizler burcu hürriyet gazetesi

Bugün duygusal hayatınız gerilimli olmakla beraber iş ve sosyal ilişkilerinizde insanlarla iyi anlaşabilir, fikirlerinizi beğeni uyandırabilecek şekilde takdim edebilirsiniz. Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır. Sizi ezmeye çalışan bazı kimselerin de rahatlıkla karşısında durabileceksiniz. Böylece sizin güçlü olduğunuzu ve iyi niyetinizi kötüye kullanamayacaklarını da anlayacaklardır. Bugün, kaçmaya çalıştığınız bazı şeylerle yüzyüze geleceksiniz. Ama bunlar sizi endişelendirmesin. Çünkü, sorunları halledeceğiniz gibi, daha sonra da kendinize "neden bu işi daha önce yapmadım" diye kızacaksınız. Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz. Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz. Evli bir ikizseniz bugün bir aile içi kavga ya da anlaşmazlığa hazır olmalısınız.
Günlük Fal İkizler burcu güneş gazetesi

Havailiğiniz başınıza iş açıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.
Günlük Fal İkizler burcu takvim gazetesi

Anlaşamadığınız kişilerle karşı karşıya gelmekten çekinmeyin. Her şeyi açıkça konuşmanızda yarar var. Diğer insanları da düşünce ve tavırlarınızla rahatsız edebilirsiniz.