Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Haziran 2008       Mesaj #3526
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
manselina adlı kullanıcıdan alıntı

Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek Msn Happy neyse artık allah daha beterini vermesin...

Bugün o konuşulan kişinin görüntü resminin altında çıkan beyaz boş kutucukla ben de karşılaştım. Messenger'ım açıkken listemde çevrimiçi olan herkese konuşma penceresi açtım. Bazılarında o kutucuk vardı, bazılarında yoktu. Kişilerden MSN Messenger 7.0, Windows Live Messenger 8.5, Windows Live Messenger 8.1 ve Windows Live Messenger 9.0 Beta kullananlar vardı. Bazılarının hesap bilgilerinde ülke olarak Türkiye ayarlıyken bazılarında farklı ülkeler ayarlıydı. Windows Live Messenger'ın saatin yanındaki sembolüne sağ tıkladım ve Çıkış seçeneğini kullanarak WLM'yi kapattım. Yeniden başlatıp oturum açtığımda o kutucuk hiçbir konuşma penceresinde yoktu. Geçici bir sorun olmalı... WLM'yi kapatıp açtığınızda ilk olarak kutucuk çıkan kişiye konuşma penceresi açmayınız, başka birine açıp deneyiniz...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.