Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #21
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Güneşe Karşı

gunes0
Cildimiz güzelliğimizin en önemli unsurlarından biri. Parıl parıl, pürüzsüz, sıkı ve kırışıksız bir cilt hepimizin rüyası. Ama bu rüyaya ulaşmak için az özenmiyoruz. Mat görünümü gidermek için ayrı, yaşlanmayı geciktirmek için ayrı, lekeler için ayrı krem kullanıyoruz. Şimdi bir de bu sıcak yaz günleri kapımızı çalınca, cildimizde güneşin etkisi ile yeni lekeler, kuruluklar ve çatlaklar oluşması ihtimali her zamankindan daha fazla. Ne deniz ve kumsaldan ne de güneşin tadını çıkarmaktan taviz veriyoruz. Ama güneşin zararlı ışınlarından cildimizi korumayı da ihmal etmiyoruz.
gunes1
En büyük ilgiyi, şüphesiz yüzümüz hakediyor. Çünkü o doğrudan maruz kaldığı güneşe karşı yaz günlerinde tamamen savunmasız. Sıcak havalarda kuruluk, zararlı ışınların yol açtığı lekelenmere karşı şimdi Olay'in Total Effects adlı kremi ile savaşıyoruz. 39.50 ytl'ye satın alabileceğiniz ürün cildinizi hem nemlendiriyor hem de koruyor.
gunes2
Tabii ki, sıcak havaların zararlarından dudaklarımız da nasibini alıyor. Soğuk havalar nasıl dudaklarda çatlamalara yol açıyorsa, güneşin ışınları da dudaklarımıza bakımı şart hale getiriyor. Dudaklarınızda sıcaktan oluşan kurulğu engelleyen Lancome Soleil dudak parlatıcısı işte tam bu noktada imdadımıza yetişiyor. Ürünün fiyatı ise 39 ytl.
gunes3
Vichy ise yalnızca cildi güneşin zararlı etkilerine karşı onarmakla kalmayan aynı zamanda önceden oluşmuş güneş kaynaklı lekeleri de onaran bir vücut kremi üretti. Besleyici ve saten yumuşaklığındaki Vichy Capital Soleil vücut kremini 43.90 ytl'ye satın alabilirsiniz.