Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #3532
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mykurtsuper adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaslar benim için önemli olan bişey sormak istiyorum

ya anlayamadım neden oldugunu MSN adresimi yaklasık olarak 7-8 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun yasamadım ama bu son 1-2 haftadır diyelim ki birisi beni msn listesine ekliyor ama ben bu kişiyi bana bilgisi gelmeden yani kabul edip etmeme bilgisi gelmeden direk listeme eklenmiş oluyor yani listeme eklenmiyor ama bana yazabiliyor ben kabul etmiyorum cünkü bana hiç bir bilgi gelmiyor.... sonra yazıyor hatta üst bilgide bu kişi listenizde ekli degil eklemek için tıklayın diyor...

Msn Sad sizce nedir bu sorun
lütfen yardım edin

tesekkurlerMsn Confused

Size yazı gönderen kişinin listesinde ekli olduğunuz için o kişi size yazı gönderebilir ama kişisel bilgilerinizle ilgili bilgi edinemez yani o anki avatarınızı, dinlediğiniz şarkıları vs. göremez.

Bu kişi sizi listesine eklemiştir daha önceden ve size gelen davete kişi listeme ekle kutucuğunu boş bırakarak tamam demişsiniz ve o kişininde msn listesinde bulunduğunuz için yazı yazabilir durumda olmuş. Tek yapacak şey, o kişiyi engellemektir. Hee bi de başka bi durum var; karşıdaki kişiye söyleyip sizi listesinden silmesini istemek (pek yaklaşılacak bi durum değil)