Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #143

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN CUMARTESİ 2008
Günlük Fal kova burcu sabah gazetesi

Enerjinizdeki ışıltı çevrenizdeki kişileri kolayca etkileyecek. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Sadece, çevrenize karşı gösterdiğiniz hoşgörüde daha dikkatli olun. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı ikilem çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.
Günlük Fal kova burcu hürriyet gazetesi

Bugün çevrenizdeki kişilerle ya da işyerinizde rekabet gerektiren konulardan kaçınmanızda fayda var. Son derece heyecanlı, karışık ve bir saat sonra ne olacağı belli olmayan bir gündesiniz. Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir. Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz ve sizi seven kimseleri hatalı yargılamanız olasıdır. Aşk hayatınız da yeni gelişmelere açıktır. Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz. İleriye yönelik olumlu kararlar vermeniz ve karşı cinsle çok iyi anlaşmanız kesindir. Olayların üzerine doğrudan gitmeniz herşeyi daha çok çıkmaza sokmaktan başka işe yaramaz. Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.
Günlük Fal kova burcu güneş gazetesi

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.
Günlük Fal kova burcu takvim gazetesi

Zorlamalarla baş etmek istiyorsunuz. Payınıza düşen görevleri ikaz almasanız da yapmayı bilen kişilersiniz. Sizi çekemeyenler sürekli huzurunuzu bozmaya yönelik hareketler yapıyor.