Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #138

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN CUMARTESİ 2008

Günlük Fal yay burcu sabah gazetesi

Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. İş yeri aşkları gündeme gelebilir. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Sizden daha yaşlı kişilerden önemli destekler alacaksınız. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.
Günlük Fal yay burcu hürriyet gazetesi

Bugün gerek fiziksel gerekse duygusal açıdan iki uç arasında olabileceğiniz bir gündesiniz. Biran kendinizi son derece canlı ve yüksek morale sahip hissederken, bir saat sonra büyük bir yorgunluk içinde olabilirsiniz. Bu durumu göz önünde bulundurarak uzun sürebilecek olan yorucu işlere hiç teşebbüs etmemeniz daha doğru olabilir. Bugün uzun süreden beri beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde fedakarlıklarınızın boşa gitmediğini de göreceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.
Günlük Fal yay burcu güneş gazetesi

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin
Günlük Fal yay burcu takvim gazetesi

Hayatınızda yaptığınız radikal değişikliklerle aile bireylerinizi şaşkına çevirdiniz. Onlarla açık konuşmanızda fayda var. Ne yapmak istediğinizi bilmelerinde yarar var.