Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ

Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız.Bugün, Sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın. Sizi zorlayan koşullar arasında cesur ve isabetli kararlar alacaksınız. Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz. Bu durumun çevrenin kıskançlığını çekmesi ihtimali de güçlüdür. Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler. Bugün istirahat düzenizi korumanız ve düzenli beslenmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Sevdiğiniz yakınlarınızın sizin için hazırladıkları bir süpriz olabilir ve bu kişilerin yardımıyla uzun süredir sahip olmak istediğiniz bir şeye kavuşabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı arayıp sorduğunuz veya bir araya geldiğiniz takdirde çok olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu arada mektup ya da telefonla size ulaşacak süprizlerle dolu ilginç haberler alabilirsiniz.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Bugün için tüm istekleriniz başkaları tarafından ret edilebilir. Bunu kötü olarak algılamayın. İstekleriniz yarın size dönebilir. Kırıcı sözler sarf etmeniz son derece sakıncalı.