Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN CUMARTESİ 2008
Günlük Fal İkizler burcu sabah gazetesi

Yeni başlangıçlar sunulurken, eski alışkanlıkları da gözden geçirmelisiniz. Başlatacağınız işin gözünüzü kamaştırmasına izin vermeyerek, sezgilerinizin sizi yanıltacağını düşünmelisiniz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız.
Günlük Fal İkizler burcu hürriyet gazetesi

Bugün duygusal hayatınız gerilimli olmakla beraber iş ve sosyal ilişkilerinizde insanlarla iyi anlaşabilir, fikirlerinizi beğeni uyandırabilecek şekilde takdim edebilirsiniz. Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır. Sizi ezmeye çalışan bazı kimselerin de rahatlıkla karşısında durabileceksiniz. Böylece sizin güçlü olduğunuzu ve iyi niyetinizi kötüye kullanamayacaklarını da anlayacaklardır. Bugün, kaçmaya çalıştığınız bazı şeylerle yüzyüze geleceksiniz. Ama bunlar sizi endişelendirmesin. Çünkü, sorunları halledeceğiniz gibi, daha sonra da kendinize "neden bu işi daha önce yapmadım" diye kızacaksınız. Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz. Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz. Evli bir ikizseniz bugün bir aile içi kavga ya da anlaşmazlığa hazır olmalısınız.
Günlük Fal İkizler burcu güneş gazetesi

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz
Günlük Fal İkizler burcu takvim gazetesi

Güç ve statü konularında hırslı oluyorsunuz. Her şeyin üstesinden gelmeniz size enerji veriyor. Amaçlarınıza çeşitli yollardan ulaştınız. Artık gününüz rahat geçecek.