Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #3543
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Plus! atanan sesin uzunluğuna göre "en fazla süre"de bir oynama yapmıyor. Her zaman 10 saniye olarak ayarlıyor, isteyen küçültebildiği gibi en fazla 100 saniyeye kadar da çıkartabilir (şarkı 100 saniyeden uzun olsa da siz daha uzun ayarlayamazsınız)

Messenger'ın çaldığı sesleri Araçlar>Seçenekler>Uyarılar ve Sesler bölümünden değiştirebilirsiniz. Ancak süreleri çok uzun ses dosyaları tercih edilmez çünkü ses çalmaya başladığı anda kendisi şarkının sonuna varmadan önce onu durduracak tek yöntem Messenger'dan çıkmak.

O zaman bu sadece bende oluşan bi durum. 8 saniyelik bi melodi eklediğimde kendiliğinde 8 saniyeye düşürüyor kendisini. 5 saniyelik eklersem yine 5 saniyeye düşüyor. Hatta böyle bi özelliği gördükten sonra (özellik değildir tabi) Messenger Plus la oynamak istediğim ve daha öncesinden başka bir çalarda zamanının ne kadar olduğunu deneyerek Messenger Plus a ekledim ve ilgili bölümün 12 saniye olduğunu gördüm. İddia etmiyorum tabiki. Sadece benim karşılaştığım bi durum.

Bahsetmek istediğim şeyler uyuşuyor aslında. Şarkının uzunluğundan fazla ayarlanmanın yapılamayacağını söylüyorsun. Bende öyle demiştim zaten.