Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #2226

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #2226
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Ve yine aklımdasın…
Saatlerce,önce ölümü,sonra sensizliği düşündüm.Boğazıma bir şeyler takıldı ama ağlayamadım.Evet;ölüm sensizlikse,sensizlik zaten ölümdü.Zaman aksa da,sensizlik bir türlü akmıyor. Hayatımın anlamı;şuan çok uzaktasın biliyorum.Sen yanımdayken ,aman,bendeki sen gibi akıyor.Bir bakıyoruz yine ayrılık vakti gelmiş.Sen yanımda olmadığında da zamanın su gibi akmasını bekliyorum ama yanılıyorum. Bu öyle bir sevgi ki;damarlarımda dolaşıyorsun,sen olmadan yaşayamam,sende ki ismim kimliksiz bir ayrılık olmalı ki;kaybolmalıyım içinde,hazırlıksız yolculuklara çıkmalıyım bende ki senle,sen bendeki yolculuklara hazırken….

Şimdilik yarım kalmış bir sevda öyküsü olsun aramızda ki.Çok ileride bugünleri hatırladığımız zaman gözlerimizden sevda yaşları aksın,gülümseyerek…
İşte bu yüzden,bana bunları yaşattığın için;seninle üşümek istiyorum.Bir martı gibi adını haykırmak istiyorum.Seninde duyabileceğin bir çığlık olmalı bu çığlık,duyduğun zaman tüylerin diken diken olmalı,üşümelisin,beni hissetmelisin sende.Damarlarımda dolaşan o kanın aslında sen olduğunu hissetmelisin. Mevsimlerden sonbahardayız.Yokluğunla kendimi avuttuğum yerdeyim.kuru bir yaprak gibi savruluyorum bu sonbahar gününde,bir kez daha.Özledim yine tenindeki aşkımı,o aşkımı hissetmeyi özledim.O gözlerindeki,sevgiyle bakan,sahiplenmiş bakışlarını özledim.Eğer aşk buysa,sevgi buysa,senden uzun zaman ayrı kalıp hasretinle savaşmaksa;”istemiyorum” demeyi çok isterdim.İşte şimdi başımı içimde ki ağlama duvarına yaslayıp ağlamak istiyorum.Gül kokulu yalnızlığımı yaşıyorum tek başıma.Bu takvimsiz bekleyiş hiç çekilmiyor hayatımın anlamı. Artık sensizliği daha iyi anlıyorum.Seni özlemek,derinler dalmakmış,seni çok özlemek;sensizliği yaşamakmış…
(HER ŞEYİMSİN)