Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #3549
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Senin durumun ilginçmiş gerçekten. İşletim sistemin ve eklediğin ses dosyalarının uzantıları ne? Ben ne uzunlukta seçersem seçeyim en fazla uzunluk her zaman en son hatırlanan süre oluyor. Mesela bir ses için 25 saniye seçtikten sonra bununla ilgili kayıt defterinde bir değer gördüm: CustomNotifLastSoundMaxTime adında ve değeri 25'e eşit. Yani bundan sonraki ses atamalarında Plus!'ın varsayılan olarak 25 saniyeyi oraya hemen yazabilmesi için.

İşletim sistemi; Vista Home Premium, eklediğim ses dosyaları da .wav ve .mp3

Alıntı

Benim dediğime göre, sesin uzunluğunu-kısalığını Messenger Plus! ölçmeksizin sen kafandan bir değer yazabiliyorsun en fazla 100 olacak şekilde. Eğer ses senin belirlediğinden kısaysa kendi bittiği yerde bitiyor, senin fazla ayarlamış olman sesi baştan tekrar ettirmiyor yani. Sesin toplam uzunluğundan kısa bir değer ayarladıysan ayarladığın süreden sonrasını kesiyor.

Ancak yine bi iletişimin göstermiş olduğu cilve diyeyim buna. Alttaki yazdığınla aynı şeyi farklı hallerde söylediğimizden dolayı karışıklık oldu. Bi sesi birden fazla çalmak gibi saçma bi düşüncem yok tabiki. Orada demek istediğim sadece koyulan ses dosyası eğer normalde 1 dakikalık bi melodi kullanılıyor ve bunu da Messenger Plus Live içerisinde 10 saniye olarak gösteriyorsa bunu 15 ya da 20 saniye olarak gösterilebilir diye anlatmak istemiştim.