Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #146

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Haziran 2008 - Bugün

Günlük Fal kova burcu sabah gazetesi

Kendinizle ilgili ilginç keşiflerde bulunmak isteyebilirsiniz.Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır. İlginç konuşmaların yaşanacağı dost toplantıları sizi bekliyor.
Günlük Fal kova burcu hürriyet gazetesi

Bugün maddi ya da psikolojik, her alanda bir rahatlama bekleyebilirsiniz. İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz. Ancak siz bunları sessizce ve kendiliğinden değil, gayret ve çabalarınızla elde edeceksiniz. Bunların hepsini yapmaya gücünüz var ancak harekete geçip ortalığı karıştırmanız gerekiyor. Dolayısıyla silkinip kendinize gelin. Erkekseniz sorun yok, zaten hareketli ve müteşebbis durumdasınız. Fakat siz bir kadınsanız özellikle duygusal ilişkilerde mücadele etmek yerine uysal davranmayı tercih eder yapıda olabilirsiniz ki, bunu terk etmeniz gerekiyor. En azından bugünlük. Bunun dışında hangi cinsiyetten olursanız olun maddi konularda şanslısınız. Eğer yalnızsanız güzel bir ilişki geliştirebilirsiniz. Önemli bir hediye almanız olasıdır.
Günlük Fal kova burcu güneş gazetesi

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.
Günlük Fal kova burcu takvim gazetesi

Özgür davranışlarınızdan dolayı sevgiliniz üzerinizde otorite kurmak istiyor. Her şeyin normalini yapmalısınız. Böylece insanlarla sorun yaşamaya gerek kalmaz. Partnerinizi bu konularda uyarmanız, onun da canını sıkmaya başladı.