Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #199

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Haziran 2008 - Bugün



Günlük Fal terazi burcu sabah gazetesi

Yeniliklere açık bir yapınız var. Önünüze gelen olayları ret etmeden önce, sağ duyunuzu kullanıyorsunuz. Bugün yaşadığınız her türlü olaya karşı tedbirinizi almalı ve temkinli olmalısınız. Yaşadığınız hiçbir olayı dert etmemeyi öğrendiniz. Kariyerinizi desteleyici unsurlar sizi olumlu etkilemeye devam ediyor.
Günlük Fal terazi burcu hürriyet gazetesi

Bugün arzuladıklarınızı elde etmeye uygun bir gününüzdesiniz. Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir. Kendinize güvenin ve arzunuzu mantıklı bir şekilde sunun yeter. Eğer siz evli ya da uzun süredir ilişkisi olan biriyseniz, o kişinin çok ciddi bir isteğiyle karşılaşabilirsiniz. Bu isteğe olumlu yanıt verebilirseniz sevdiğinizi çok memnun edersiniz. Eğer bazı hukuki sorunlarınız varsa bugün onlardan kurtulabilir, resmi dairelerle olan işlerinizi rahatça halledebilirsiniz. Bu dönemde dini, felsefi ve kültürel konulara daha yakınsınız. Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz. Önemli bir teklif almanız da olasıdır. Eğer böyle bir durum olursa fazla düşünmeden üzerine gidin. Zararlı çıkmazsınız.
Günlük Fal terazi burcu güneş gazetesi

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.
Günlük Fal terazi burcu takvim gazetesi

Bugün iyi vakit geçirip, çok iyi eğleneceksiniz. Gününüzü çok iyi değerlendirme adına her şey yapıyorsunuz. Hayata yeniden sıkı tutunmuş görünüyorsunuz. Size de bu yakışıyor. İnsanların ilgilerini çekmeyi başarıyorsunuz.