Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Haziran 2008       Mesaj #93
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
atakan3444 adlı kullanıcıdan alıntı

kasper kullanıyorum işletim sürümü işte xp hala giremedim yaaaa 4 gün oldu Msn Sad

Kaspersky'den portların açılıp açılmadığını kontrol edin (Internet Security kullanılıyorsa) yani Messenger açılırken Kaspersky'nin engellememesi için durumu kontrol edin.

Messenger Error Fixer

Üstteki küçük programcığı indirerek karşılaşılan hatanın yanına tıklayın ve Fix butonuna basın veya Generic Fix butonuna da basabilirsiniz. Dediğim gibi eğer Kaspersky engellemiyorsa sorunun ortadan kalkması gerekir.

Alıntı
berksancan adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar. Daha 2 gün önce format attım bilgisayara ve Vista yükledim. Düne kadar bir sorun yoktu ama Msn'de bugünden itibaren 80048820 kodlu hatayı alıyorum. 8.5 sürümü yüklüydü, hatayı o sürümde verdi. Sonra 9.0 Beta'yı yükledim ama fayda etmedi. Ne yapmalıyım?

Bu arada, Internet Explorer'da da sorun var. Internet Explorer'ı kullanarak sitelere giremiyorum ama Mozilla Firefox'ta bir sorun yok. Internet Explorer'da ve WLM'de var yani sorun. Msn Sad

Aşağıda vereceğim linkten 80048820 kodunu girerek arama yapın ve orada yazanları deneyin.

Windows Live Messenger Yardım

BIOS'tan saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır. Sizde üstte verdiğim linkteki programcığı indirip hatanın çözümünü yapabilirsiniz.

MSN Host