Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün geçici bir yalnızlık ve duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde duygusal ilişkide olduğunuz kimseden fazla bir beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı, ikna kabiliyetiniz yetersiz olduğundan süregelen olayları zorlamamalısınız. Bu arada istediğiniz için veya başka bir nedenden dolayı sevdiğiniz kişiden kısa bir süre de olsa ayrı kalabilirsiniz. Bu durumda, özlemenin, sevgi ilişkinizde ne kadar yenileyici bir etkiye sahip olduğunu anlama şansınız da olacaktır. Sosyal çevrenizi genişletmek ve yetki konumundaki kimselerle verimli diyaloglar kurabilmek için faaliyetlerde bulunmalısınız. Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz. Eğer sanatsal uğraşlarınız varsa yaratıcılığınız yüksek boyutlarda olacak.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün sıkıntılarınızdan dolayı çok fazla yükün altına girmeniz mümkün. Başaramayacağınız iş yok. Herkesin sizden yaptıklarınızın fazlası beklenmesinin sebebi de bu.


Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Ay karşıt burcunuzda dolunay konumunda. Yapacağınız hertürlü sosyal aktiviteler ses getircek. Bugün duygusal bazda, önemli değişimler içindesiniz. Paartnerinizle ortak çalışmlarda kendinizi yücelmiş ve gereken değerleri hak etmiş durıumdasınız. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor
Dikkat Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir.Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Farklı sanat kollarında başarılı olma eğilimi göstermeniz nedeniyle bu konuda eğitim alabilirsiniz. Bir dost ortamında tanışacağınız kişiyle saygıya dayalı bir beraberlik yaşayabilirsiniz.
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Ortaklık ve ikili ilişkiler adına sizi yeni gelişmeler bekliyor. Bu alanın size getireceği yeni olanaklar sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz. Kararlı olmanızda ve ortak hareket etme başarısını göstermenizde fayda var. Süregelen projeler konusunda ise yeni anlaşmalar yolu ile değişiklik yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise ılımlı olmaya devam etmelisiniz.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Havailiğiniz başınıza iş açıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.