Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün, yeteneklerinizi de kullanarak, son derece başarılı yeni çalışmalarda ve girişimlerde bulunabileceksiniz. Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız. Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. Ayrıntılara göstereceğiniz ilgi ve özen diğer insanlardan bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. Bu arada karışık, düzensiz veya kalabalık ortamlardan uzak durmalısınız. Bu tür yerler sizi son derece olumsuz etkileyerek işlerinizin aksamasına neden olabilir. Özellikle işyeriniz başta olmak üzere başkalarını eleştirmekten kaçınmalısınız. Böyle bir tutumunuz yanlış anlaşılmanıza ve gergin bir ortam yaratılmasına neden olacaktır.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Uranüs'ün etkisi bekar yengeçler için sosyal bağlantılar, evlilik düşüncelerinde yenilik getirecek. Bunun için anlamlı ilişkinizi resmiyete dökmek için çalışıyorsunuz. Sabırlı olmalısınız.

Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz.. . Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Enerjinizi çevrenize istediğiniz gibi aktarabileceğiniz bir gün.
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizi iş konusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.
Dikkat Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.
Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Mesleğiniz nedeniyle atandığınız yeni görev bölgenizde insanların dostane yaklaşımları sayesinde adaptasyon sorununu çabuk atlatacaksınız. Sevdiğinizle güzel günlerin planlarını yapın.
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün çalışma koşullarınızda olabilecek değişiklikler nedeni ile yorgunluklarınız artabilir. Son derece planlı hareket etmeli ve günlük düzeninizde sizi verimli kılacak düzenlemeler yapabilmelisiniz. Organizasyonel işler devreye girerken, beraber çalıştığınız kişilerin duygusal durumları sizi etkileyebilir. Bu nedenle ilişkilerinizde esnek olmanız gerekecek.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.