Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #200

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün ortak çalışmalar ve sosyal hayatta alacağınız başarılar sizi son derece keyiflendirecek. Çevrede konuşulan ve başarılarından söz edilen popüler bir kişi olabilirsiniz. Bu durum içinizdeki sıkıntıları da atmanıza sebep olacaktır. Aşk hayatınızda da sizi sevindiren gelişmeler olacaktır. Uzun süredir istediğiniz bir beraberliği gerçekleştirebilir, nişan veya evilikle sonuçlanması gereken birliktelikleri de sonuca götürebilirsiniz fakat yeni kurulabilecek ilişkilerde dikkat etmelisiniz. Bu ilişkiler sizin için aldatıcı olabilir. Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler. Bunun dışında duygusal ilişkilerinizde yanlış kararlar almaya da eğilimlisiniz. Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz. Memnun olmadığınız durumların değerlendirmesini sonraya bırakmanız daha akıllıca olur.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma gereğini duyabiliyorsunuz. Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde


Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Kendinizi düşünen birileri oldunuz. Hayatınızı problemli sürdürebilirsiniz. Aşkınız olmasına rağmen itiraf korkuları yaşıyorsunuz. Onun bu kadar uzun süre beklemeye tahammülü yok.

Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor. Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor.
Dikkat Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde. Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor.
Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Venüs, yatırımlarınızı daha da artıracak etkiler göstermeye başlıyor. Stresli ortamlardan uzak durun. Bugün kendinizi daha güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Aşkta kıpırdanlayar görülüyor.
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Daha fazla hareket ve iletişim gününüze yön verecek. Yakın çevrenizde olup bitenler dışında kardeşler veya yakınlarınızla olan ilişkilerinizde iyimserlik söz konusu. Düşüncelerinizle dikkat çektiğiniz şu günlerde eğitime yönelik çabalarınız göze çarpıyor. Bu alanda yenilikler denemeniz ve olaylara daha geniş bakabilmeniz başarı sağlayabilir.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.