Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #147

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün başta duygularınız olmak üzere her konuyu yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Eğer yüzeysel davranmaz, bugünün işini yarına bırakmazsanız güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aşırı israrcı yapıdasınız. Kendinizin de yanlış bulduğunuz bazı düşünceleri inat olsun diye savunabilirsiniz. Bunu yaparsanız hem zaman kaybeder hem de iletişimde olduğunuz kimselerin hakkınızda yanlış düşünmelerine sebep olursunuz. Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır. Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür. İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz. Sizin de haklı olduğunuz yönler var. Ancak düşüncelerinizi öfkelenmeden açıklayabilirseniz siz kazançlı çıkarsınız.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Her şeyi rahatça dile getirmek sizin için çok önemli. Dini konularda kendinizi son derece arındırma şansına sahipsiniz. Amacınıza dönük isteklerinizi gösterebiliyor ve uyguluyorsunuz.

Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.
Dikkat Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.
Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Kendinizi, başta ciddiye almadığınız ama zamanla tutkuya dönüşen bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatında başarılı çalışmanızın karşılığı olan terfi müjdesini alabilirsiniz. Sağlığınız çok iyi.
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Sizi yeni olanaklara iten ve sosyal çevreniniz getireceği gelişmeler öne çıkıyor. Daha fazla paylaşıma açık yanlarınızla kendinizden çok başkaları için bir şeyler yapma şansınız olabilir. İçinde bulunacağınız gruplar bu fırsatı size getirecektir. Öne çıkacağınız grup çalışmaları içinde yenilikler ve güçlü kişilerin desteği size iyimser bir bakış açsı kazandırabilir.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralar iş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.