Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #2232

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #2232
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Genc kiz yine acilar icinde odasinda yatiyodu.Henuz hayatinin baharinda olumle yuz yuzeydi.Babasi onu kurtarmak icin gazetelere ilan vermis,para teklif etmisti.Ama onun teklemesi degil,onu kalbinin icindeki sizi etkiliyordu.Sevdigi aklina geldi bir damla yas daha dokuldu gozlerinden.Ayrildiklarindan beri tam 5 cile dolu yil gecmisti.Aslinda sevgilerinin arasina o kahrolasi para girmisti.Hatirliyorduda sevdigi ona bir keresinde:
-Ben zengin degilim ama seni seven bir kalbim var.Sana sadece onu verebilirim demisti.

Zaten sevgiye muhtac birisi baska ne isteyebilirdi ki.Kendisini sevmesi yeterdi.O en cok saclarinin dokulmesine uzuluyodu.Cunku sevdigi opmus koklamisti saclarini.Her dokulen sac yuregine hancer olup saplaniyodu.Simdi tek istedigi sevdiginin son anlarinda yaninda olmasiydi.Ne olurdu onu birkez daha gorebilse,koklayabilse.Bu dusunceler arasinda uykuya daldi.

Babasi heyecanli bir sekilde kizinin odasina girdi."Mujde kizim kalp bulundu"dediginde kizinin peri guzelliginde,sevdiginin ozleminden islanmis yuzune bakti ve cikti odadan..

Genc kiz bir hafta sonra kendine geldiginde sanki baska bir dunyadaydi.Icinde acayip bir his vardi.sanki bu dunya ona cok farkli gelmisti.Aklina yine sevdigi geldi.Kalbi eskisinden daha hizli atmaya basladi.KAlbi deismisti ama sevdigini eskisinden daha cok sever olmustu.

Bir gece kiz ansizin uyandi uykusundan kalbi cok hizli atiyordu.Bu durum surekli boyle devam etti.Doktora gitti,durumu anlatti.Doktor:
-Bir aya kalmaz gecer"demisti.
Ama aradan aylar gecmesine ragmen durum ayniydi.

Bir gun bahceye cikti cicekleri seviyordu.Kirmizi gullerin yanina gitti.Kalbi hizli hizli atmaya basladi.En cok kirmizi gulleri severdi,cunku sevdigi onlara benzedigini soylerdi hep.Birden kapi caldi,kapiyi acti kimse yoktu.Yere bakti bir mektup vardi ve onaydi.Mektubu acti ve kalbi hizli hizli atmaya basladi.Ve onun kokusuydu koltuga zar zor oturabildi.Zarfin icinden mektubu titreyen elerle zar zor cikardi ve okumaya basladi:
-"Sevdigim bugun sevdamisin altinci yili".Seni hep sevdim.Seninle ayrilmak zorunda kaldigimizdan beri,Bir kalbe iki sevginin sigmayacagini bildigimden ne kimseyi sevdim ne de evlendim.Her gunum cile ve azap la gecti.Her gun sana siirler yazdim,her gun okudum ve her gun agladim.Tam bes yil boyunca her gun yazdim,okudum,agladim.Bir gun onume bir firsat cikti.Bu firsati red edip kendime daha fazla haksizlik edemezdim.Belki seni unuturum diye senden cok uzaklara gittim.Ama simdi seni daha cok ozluyorum.Her gece yanina geliyorum o masum yuzunu oksayip yanaklarina binlerce opucuk konduruyorum,sen uyaniyorsun benim geldigimi anladigini saniyorum ama sen o tatli uykuna yine geri donuyorsun.Sevdigim hep ben geldim senin yanina artik sen egel olurmu.Kirmizi gullerimize iyi bak.Ve unutma icinde seni senden daha cok seven bir kalbin var artik.Ona iyi bak olurmu.Kirmizi gullerimize ve kalbimize iyi bak.Seni yanima gelene kadar bekleyecegim sevdigim Hoscakal...