Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #3567
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
muge adlı kullanıcıdan alıntı

Slm Arkadaşlar...

Msn'imde plus ve discovery eklentilerini kullanıp çoklu oturum açabiliyorum. Fakat oturumlarımı kapattıktan bir süre sonra, kaç tane msn açmışsam o an, tekrar otomatik kendiliğinden msn lerim açılıooo..
Otomatik aç kutucuğuda işaretli değil.!!! Plus ve discovery eklentilerimin Tüm ayarlarıma baktım ama nerden ve neden yapıoo bulamadım..
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliorum..

O anda açık olan ve Messenger ile birebir çalışan (Internet Explorer, Windows Live Mail vs.) programlardan biri etkin olabilir. Öncelikle Messenger > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Windows Live Messenger ile etkileşim kurmak isteyen bir web sayfasındaki bağlantıyı tıklattığımda Windows Live Messenger'ı aç" onay kutusunu boşaltıp tamam diyerek pencereyi kapatın. Bu şekilde deneyerek durumun aynı olup olmadığını kontrol edin.

İkinci olarak da bilgisayarınıza trojan, spy veya zararlı içerik girmiş olma ihtimali yüksek görünüyor. Bu zararlı içerik de Messenger ınızın oturumu kapansa dahi yine kendisi otomatik olarak oturumu açabiliyor. Sistemi güvenli kipte başlatıp tarama yaptırın.

Not: Güvenli kipte açabilmek için bilgisayarı yeniden başlatın. Başlama durumu olduğunda sürekli F8 tuşuna basın ve bundan sonra karşınıza işletim sistemi listesi gelecektir. En üstteki yazıda güvenli kip desteğiyle başlatı tıklayıp Microsoft Windows XP PRO/Home yazısına da tıkladıktan sonra oturum ekranının gelmesini bekleyin. Normal oturum açmadan biraz daha uzun sürebilir (10-15 saniye arası). Oturum açma ekranı geldiğinde ise kendi oturumunuzu açmalısınız (administrator oturumu değil). Daha sonra gelecek soruya evet diyip tarattırmaya başlayabilirsiniz. Tarama işlemi bittikten sonra yeniden başlatın ve normal açılmasını bekleyin.

Bunları yaparken de Windows Live Messenger ve üstünde kurulu bütün eklenti/yamaları kaldırın. Tekrar kurmadan önce taratma işlemi yapın ve sonucu elde ettikten sonra yeniden kurabilirsiniz. Tabi normal oturumu açarak.