Evet uzun bi aradan sonra sizlere mağramı yani yaşadığım evimi anlatmaya devam edeceğim,biliyosunuz tadilat ve restore çalışmaları yüzünden ara verdim.
Bu mağra 1973 sinice li patentli ve tapulu 3 mağraıck ve bi in yani salon dediğimiz bölüm ile birlikte bir içine masa olunca sığamadığın mutfak çift lavabo banyo ve balkondan olusuyor.İnimizin toplan alanı 120 metrekare olup pek kareye benzemesede metrekare olarak hesaplamış zaten ben inanmıyorum ölçülere bu adamlar şimdi 120 tane 1 metrelik karemi olusturup mu ölçmüşler sanmam.Mağaram sıcak su ve kombi tesisatlı olup en saygın ve en nezih yerde bulunmaktadır.Demeyi çok isterdim ancak biraz tuhaf ve etrafında sürekli olay ve vukuatlar olan bi yerde bi bakıyosunuz biri dayak yiyo öbür tarafta sevgi seli oluyo sevişenleri görüyosunuz meydanda.Mağramızın en güzel özelliği insan oturacak şekilde tasarlanmasıdır.Yaklaşık 23 insan 2 fil 23 tavuzkuşu ve 17892 adet pire kapasiteli aynı anda bulunabilirler.Şimdi siz diyeceksiniz ki bu dediklerin aynı in de bulunmaz benim inde oluyomus anladık.Kızlarda gelip toplamasa inimi çok otantik ve çok doğal bir yer aslında yerler parke döşemeli spotlu tavan ancak inimizin elektrik faturasını elimizde ve cebimizde olmayan nedenlerden dolayı kapatıldı.Sağlık olsun neyse ama küvet 2 kişi alıyomuş deneyince anladık.Ama en güzeli inimize adsl çekebilme imkanı oldu.Mağramızın en otantik kısmı ise mutfakta bulunan dolaptır.Su içmeye bardak bulunmamasına rağmen bi o kadar kadeh ve içki seçeneği sunuluyor.Odama gelince ise kapıyı vurmadan açmayın.Yalnızlıktan çok korkarım ben...
To be contunied (Devamı Gelecek)...