ASK Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi
gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye.
- -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Disarda Yagmur,
Kalbimde Rüzgar,
Yüregim Yanar,
Gözlerim Aglar,
Icimde Sadece
Senin Hasretin Var ........
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Damarlarinda Dolasan
Kan Olabilsem,
Ruhuna Hayat VereBilen
Can Ola Bilsem,
Gönlünü Calan Yaniz
Ben Olabilsem,
Ömür Boyu Seninle
Kalirim Kovsanda
Gidmem Bebeyim.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sensiz
ular Akmaz,
Kuslar Ucmaz,
Günes Dogmaz,
Yildizlar Parlamaz,
Zaman Gecmez,
Yüzüm Gülmez,
Ellerim Tutmaz,
Dudaklarim Konusmaz,
Be Askim…………..
------------------------------------------------------------------------------------------------
Tatli Biri Vardir,
Sevilmeye Deger,
Güzel Biri Vardir,
Görünmeye Deger,
Iyi Bir Dost Vardir,
Özlenmeye Deger,
Ama Biri Vardir,
Can Vermeye Deger,
Oda Sensin.......
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Aglama!
Gözlerine Yas Deymesin,
Gül
Dudaklarindan Tebessüm
Eksilmesin.....
Sev
Kalbinden Yerim Silinmesin
Unutma
Sen Hep Kalbimdesin....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
][...Bir gün beni terkedip baskasinin gidicek olursan...][
][...Ellerimi birakip baska bir el tutarsan...][
][...Benim kalbim yerine baska bir kalbe taparsan...][
][...Gözlerim sana düsman gözyaslarim sana ecel olsun...][
KiZlArIn kALBi MeZaR GiBiDiR
BiR GiReN BiR DaHa cIkMaZ
eRkEkLeRiN KaLbI mArKeT GiBiDir
nE GiReN BeLlI
Ne CiKaN .......
Senin için agladim,senin için atese atildim ,acilari paylastim;sunu bil ki dünya duruna canim çikana dek buna devam edecegim.SENI SEVIYORUM.
Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün aglarsan o da mutluluktan olsun
Ayrilik Bile Ağlardi Ayriliği Yaşasaydi, Utanirdi Yaptiğindan Eğer Aşki Tanisaydi!.
Tüm organlarımı bagısladım bir gözlerimi bıraktım kendime.. Kimse sana benim baktığım gözlerle bakmasın diye...
Unutmak zor anlatmak ise imkansız çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatıldıkça bitmeyensin..
Benim silahım kalbimde sarjörü takılı bekliyor, sevgime yalan söyleyene şeytan çıkar da sık diyor...
Her insanda iki göz,iki yürek, iki de dudak,ama onda iki güzel boncuk göz,iki elma yanak,iki de kiraz dudak...
Son düzenleyen BlueEngel; 30 Nisan 2006 18:17
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi