Arama

El ve Tırnak Bakımı - Tek Mesaj #14

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #14
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Oje Çılgınlığı

oje0
Söz konusu güzellik malzemesi ise, türü ne olursa olsun her biri kadınlar için birbirinden caziptir. Çeşit çeşit fondötenler, yaşlandırmayı geciktirici, nemlendirici ya da sıkılaştırıcı kremler, pastel ya da pembe tonlarda rujlar vazgeçilmez oyuncaklarımızdır. Ama asıl gözbebeğimiz yine de hemen her rengini makyaj masamızın başköşesine dizdiğimiz, "aa bu beyazın tonu mu farklı" diyerek her tonundan edindiğimiz, kıyafetimize göre rengini değiştirip sürdükten sonra bakmaya doyamadığımız ojelerimiz. Ellerimizi renklendiren en gözde kozmetik malzememiz ojeler bu sezonda capcanlı renklerle karşımızda.
oje1
Oje deyince akla ilk gelen renk tabii ki kırmızı. Kırmızı tırnaklar tüm dikkatleri bir anda ellerinize toplayıp, hemen her renkle uyum sağlıyor ama kırmızı tırnaklarda en ufak bir çizik bile anında belli oluyor. Loreal ise Resist & Shine adını verdiği ojeleri ile kırmızı sürmenin zorluğunu tarihe gömdü. 7 güne kadar etkili ojeler, her türlü çizik ve su gibi oje düşmanı faktöre dayanıklı. Ojenin fiyatı ise 14.99 ytl.
oje2
"Ben ojemde bile doğallıktan vazgeçmem" diyenlere sağlıklı kozmetiğin adresi Body Shop'u öneriyoruz. Body Shop'ta çeşit çeşit ojeleri içiniz rahat bir şekilde sürmek isterseniz, fiyatı 14.50 ytl olan ojelerden hemen edinmelisiniz.
oje3
Ve tabii ki, yaz mevsiminin renkleri pembeler ve lilalar unutulmamalı. Üzerimizdeki beyazlarla, bejlerle en güzel uyacak ojeler bu sezon Pastel'de. Pembenin, bejin ve beyazın her tonunu sunan Pastel ojeler ile elleriniz hiç olmadığı kadar zarif görünüyor. Ojenin fiyatı ise 1.59 ytl.
Son düzenleyen Efulim; 11 Ocak 2012 12:12 Sebep: Sayfa düzeni.